GTB/GBG

Jag kommer inte ihåg förkortningen till Göteborg... Eller jag aldrig riktigt vetat från början egentligen sååå...
Jag är där nu iaf med Andersson och vi har precis sett på nattbio: The Watch! Kan ni ärligt säga senaste gången ni såg en bra komedi?*

*en rolig film enligt er. Då ni skrattar, inte för er egen skull eller någon annans, utan för att ni inte kan hålla igen! En film som innehåller just din humor.

Jag kan då inte själv komma ihåg. Visst jag har sett många roliga filmer, men det var ett bra tag sen jag såg en film som jag skratta åt genom mer eller mindre hela filmen. Jag kan säga att jag var nog inte den enda som märkte det i biosalongen heller. Filmen innehöll: sex, action, explosioner, vänskap och humor. Jag tyckte samtidigt att det var en väldigt rolig blandning av skådespelare i filmer; har inte sett någon av dom tidigare jobba tillsammans -men kan samtidigt ha guldfiskminne. Jona Hill, Ben Stiller, Vince Vaughn och en till indi-Britt jag inte kommer ihåg. Dom var AWESOME! Som sagt skratta jag, konstant. Om ni ser den så förstår ni min humor. Det är en action film, med människor som inte försöker vara roliga. De säger inga skämt, och de är inte barnsliga heller. De är vuxna som leder en Neighbor Watch för skydda deras lilla samhälle från en ailien invasion som kan vara slutet på hela jorden. Ovanligt många dör, vilket man inte tänker på, men jag var ändå förvånad med tanke på genre. Man fick se lite blod, inälvor och de prata om kukar, öl, sex samtidigt som de tar souvenir foton med en död ailien. Sammanfattar det lite vad filmen handlar om? Den är grymt kul då de alla är så seriösa i sina roller och sätts ihop till ett squad som blir motarbetade av polisen. Det är en seriös film utan såna där moments "vad har det här med filmen att göra?" eller "fan vad spårat, som att ingen kommer lägga märke till det". Rekommenderas till er som tyckte att Trubbel i Paradiset var rolig men var lite för mycket drama, eller tyckte att Natt på Museet var bra -bara en aning för barnslig och icke trovärdiga problemlösningar, eller ni som tyckte att Supersugen var bra men att Jonah Hill var lite för desperat. Den här filmen är ÄCKLIGT rekommenderad till er!

Godnatt på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0