Skyfall

Ikväll gäller det folket! Premiären ni alla väntat på. För 50 år sen släpptes den första i serien. Vilken annan serie har haft så många uppföljare? Ni vet vilken jag pratar om. : James Bond!! Skyfall, ikväll 23.59. Första spelningen, tagga!!!

http://youtu.be/7HKoqNJtMTQ


Check.. Republic!

Kom hem från en helg hos utbytesstudenten i Tjeckien. Vad kan jag säga: de har inte hört talas om ordet lägg. Vilket för min del innebär: PARTY!


Life goes on..

Struggle i livet, i skolan. Vad kan man göra?


Juste...

Jag måste skaffa praktik... Tiden börjar rinna ut...


Besök no. 1

RESFEBER!!
Det är första gången sen våran kära utbytesstudent åkte hem som vi ska få åka och hälsa på henne! Och nu ska vi vara gäster och visas runt i hennes hemstad. Kan jag säga annat än att jag är förväntansfull? Jag har aldrig varit i hennes hemland, eller träffat hennes familj och vänner. Det ska bli minst sagt intressant!

Det kanske är därför jag inte kan sova. Jag har nämligen ett återkommande beteende. När jag ska resa bort brukar jag ligga vrida vända i långa stunder. Jag ångrar mig oftast också samt vill jag inget annat än att stanna hemma.
Men inte den här gången! Nu känner jag mig som tidigare nämnts förväntansfull!! Jag ser fram emot det mycket och saknat våran lilla "svensk" sen de tre månader hon varit borta.
Någon mer nyhet: jag är inte sugen på något speciellt ikväll! Fast om jag gräver riktigt djupt, så vill jag ha en stek med sallad (avokado, körsbärstomater, fetaost, oliver, sallad, vitlök- eller Ceasardressing), klyftpotatis och vitlökssmör. Bara jag som börjar bli hungrig...?


Desires

Någon mer än jag som sett den nya reklamen för extra looooong på Burger King?? Den ser i alla fall väldigt god ut.. Men INGET slår Big Tasty!! Köttet, tomaten, dressingen... Dräggel Dräggel...

Ska man få såna här impulser av mat, sånt sug(!) om kvällarna eller håller min kropp på att ändras? Är detta tecknet för att jag snart ska bli 18?? Hoppas det inte fortsätter in i resten av livet: då kommer jag att bli tjock!! eller är det någon annat min kropp försöker berätta för mig?...


You would not believe your eyes, if ten million fireflies

Då var det dags igen, graderna droppar ner och när jag var på väg hem nu inatt låg den på +1. Hösten är här på riktigt nu?? Jag känner att det var lite på tiden. Nu kommer alla färgglada mössor och vantar fram!! Det är nu man lägger julklapps idéer på gärna. Det gäller att vara ute i tid. Ingen gillar att stressa...

Det jag längtar till mest är höstkylan. Det är något mysigt med den! Sen när alla adventsljusstakar och julstjärnor hänger i fönstren och lyser när man går på väg hem på kvällarna.
När man vaknar och lyssnar till vinyl jul när man äter tomtegröt. Det finns massor av saker jag saknar. Anledningar till att jag älskar julen! För jag berätta en annan gång

Puss! <3


Nattliga aktiviteter

Har blivit av en liten grej nu jag gör att skriva ett inlägg när jag ligger i sängen och funderar över livet (om jag ändå vore så djup).

1. Jag är sugen på BBQ revbensspjäll. GRILLADE!

2. Jag åt faktiskt bacon till brunch idag! Precis som jag sa att jag var sugen på igår :)

3. Något som jag fundera på : du är 30+ och bor tillsammans med en kille. Ni har inte riktigt diskuterat om att skaffa barn men det är inte heller uteslutet, vad ni känner om varandra.
Du blir gravid. Ni pratar om det här och det visar sig att ni skulle säkert skaffat barn någon gång i framtiden, så ni bara speedar upp tiden lite. Så när ni går till doktorn visar det sig att fostret i dig har Downssyndrome. Ni bestämmer er för att göra abort, är det något du skulle kunna leva med?

Till något mindre seriöst: jag är seriöst sugen på revbensspjäll... Varför är det att man alltid blir sugen på de godaste maträtterna på kvällen när man ska sova?
Hopplösa tonårshjärna gör inte som jag vill. Men det är väl inte första gången det händer?


RSS 2.0