Kristen Stewart

Kristen Stewart, känd från Twilight men har även spelat i andra filmer som jag inte tycker borde glömmas. Någon som sett Panic Room? Ni vet den lilla tjejen, Jodi Fosters unge, det är Kristen. Konstigt va? Hon har spelat i flera andra kanske b-filmer, men man ska inte dra slutsatsen hon är en dålig skådespelare därför att filmen sög.
              Kristen är inte min favoritskådespelerska, inte ens på topp 10, men det innebär inte att jag hatar alla filmer hon har medverkat i. Enligt mig är det oproffisionellt och omoget att se förbi filmer som hon spelar i bara för att man inte är en vampyrälskare. Nyligen spelade hon i den nytillverkade Snövit, Snow White and the Huntsman, där huntsman spelas av Chris Hemsworth, mer känd som Thor i Thor och The Avengers. Jag har stött på många bekanta och kompisar som vägrar att se den nyinspelade Snövit pga just att Stewart spelar Snövit. Jag har inget emot att folk inte gillar henne, jag gillar henne inte speciellt mycket själv, men att dömma film efter skådespelare är något du själv kommer gå i förlust.
              Jag har själv sett filmen Snövit nu och tyckte det var helt otroliga effekter, musik och Ravenna (Onda drottningen) som spelas av Charlize Theron var helt underbar. Ögongodis och en väldigt duktig skådespelerska. Hon ger Ravenna en historia och ett syfte till historien, som jag inte visste fanns då jag bara sett Disneys version av Snövit. Hemsworth var också väldigt tuff och snygg med sin brytning då han slunga sin yxa och står alltid bakom Snövit för att rädda de land han själv försvarat en gång i tiden. 
              Kristens roll i filmen är väldigt stor och får därför en väldigt stor fokus på just henne. De som inte var fans av Bella Swan skulle då säkert inte vara intresserade av Snövit, men det är i just den logiken som det ligger ett fel. Twilight var en av Kristens största första filmer, varför skulle du för all framtid dömma henne till bottenskrapet när hon är så ung? Alla utvecklas och passar i olika roller på olika sätt. Ge henne en chans, ge filmen som hon medverkat i en chans. Det är bara du som får förlusten att missa en otrolig film. ''Du ska tänka dig att titta på film som ett jobb. Analysera och vara kritisk mot regin, musiken och effekterna och inte rikta all din uppmärksamhet mot en och samma person. Det är du som blir blind och inte kan öppna dig mot nya vyer. Med ett öppet sinne kan du se fler filmer och på så sätt bli mer allmänbildad'' -Marie Hilmersson (aka min mamma)


Döm inte filmen efter omslaget. Du kan inte argumentera om att en film är dålig om du inte sett den eller upplevt den, det skulle vara falsk marknadsföring.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0