Berättar om min utekväll igår när jag har mer tid, lyssna på den här medans ni väntar :)


Have you heard the news today? I'm to afraid, beacuse Chewbacca don't speak americano

nu är man hemma igen :) har vart och sett Resident Evil:After Life... 3D!!! Den var ju läskig! fast det var musiken som gjorde det, men jag måste säga att den var bättre än tvåan (och trean?) Men inget slår ju fortfarande ettan, denna diskussion har jag redan haft men jag kan säga det igen:
Det finns inga uppföljare som slår orginalet, de flesta brukar faktiskt bli B. Med undantag utav Lejonkungen 3, Pirets Of Carribean och Sagan om Ringen just för att den kan inte bli dåligare för hela film-trilogin suger!
Filmen (REsident Evil) var väldigt kort, 1h 30min tror jag faktiskt, men det kändes som myycket längre när man titta på den :S Återigen var musiken och effekterna assnajs! men de kunde ha jobbat mer på storyn, citering av Markus :) Det blev en trippeldejt på bio. Jag Sofia Markus, nu är tre förlovade, i ett öppet komplicerat förlovning. Och JA Sofia, du är en mongo. Tåget var fullsatt hela vägen hem och det var allmänt mycket folk överralt!!! det var sjukt kul :D jag älskar natt människor :) de är så trevliga och tillmötesgående, sen finns det ju läskiga också så klart xP Men de lyckas man ju undvika om man är (MacBook) Pro xD
Jag bara älskar de där 3D glasögonen, sitter så bra på, är raka och fina och är liksom one-size, WHY NOT säger jag bara? X'D Sofia är rädd för skräckfilmer, så långt har jag förstått nu, hur långt jag kan puscha henne att se värre filmer får vi allt nog se snart ;) SAW 3D HERE I COME! ;'D <3
Nej men nu börjar bli liite trött och för upp i varv för att sova så det blir ett spännande frääscht avsnitt av VD!!! det kom ut för typ 14 h sen ^^ skulle sett den då men hade inte tid :(  det är s2#4 :D lovar att ingen sett de än ;) JAG BLIR FÖRST! yeahy!
<3 This song! <3
Pusz
HetaPersikan

RSS 2.0