Nightmare on Elmstreet

Det måste vart den läskigaste filmen jag har sett. Aldrig har jag nog skrikit eller hoppat till så mycket under loppet av bara 15 min. Det var skräck genom hela filmen och jag kastade popcorn åt alla håll, skojar inte. Jag satt bokstavligen först med huvudet nere i popcorn ''lådan'' och gömde mig samtidigt som jag proppade i mig så mycket popcorn jag bara kunde. När jag märkte att jag inte kunde äta utan att störa folk omkring mig när jag hoppade 2 m upp i luften gjorde jag det kloka valet att ställa ner popcornen och istället använda min tjocktröja som skydd från bioduken. Jag är fortfarande paranoid och vågar nu inte gå på toa på toaletten som är lokaliserad 1.5 m från min dörr. Patetiskt? Nope, inte för att vara mig. Men jag rekommenderar filmen till skräckälskare som jag att se den på bio och inte på dvd, ger inte alls samma känsla, men om ni mot förmodan skulle se den hemma ska det vara tyst och hög volym på tv'n, jag lovar er, ni kommer att flyga av soffan och ligga i armarna på eran älskade och ni måste dela säng resten av natten.. Romantiskt va? <3


Själv kom jag nu precis hem från en lyckad kväll hos Le Frida Rubia (blandning av franska och spanska? näänä.. :P) där vi kollade på The Boat that Rocked som påminner starkt om Love Actually men är MYCKET bättre. Om jag får säga det själv så suger faktiskt Love Actually, men det betyder iinte att jag är trångsynt och tycker illa om folk som gillar den.. säger vi. Klockan är nu 01.44. Det betyder att det kommer börja bli ljusare om ca en kvart. Det känns bra :) Då blir det inte lika läskigt att sova :D Imorgon ska jag vara barnvakt åt min ljuvliga broder från att han vaknar tills klockan ett typ. Det var jag idag också och jag fördrev tiden genom att spela The Simpsons på wii och lära honom räkna till 10 på spanska. Jag kanske skulle satsa på att bli lärare? det var en underbar känsla att lära ut. När jag fick gå så sällskapade jag och Roofman hemm till henne och kalasade på bruleé pudding och tittade på Friends :D Skön dag. Hela helgen har jag faktiskt spenderat med Roofman. ASSNAJS <3 Imorgon blir det Katrin som kommit hem från sin resa nu :) VÄLKOMMEN till Danderyd, Du med Le Frida RUBIA <3

Puss!
<3

SummerBreak

Jag har inte bloggat så mycket alls på sistone och det beror på endast en sak (kanske två) för att det har blivit sommarlov. I'm not attending to wright more on the blog (juring summerholidays), just so you know, but when I have time i will upload pictures from the summer :) That will be awesome K3 I've been having a hell of a good time, sunbathing, eating lunch with friends, late nights.. ( <3 ) just hanging around. At the moment i'm watching Sherlock Holmes on Nicole's laptop. Love it. Lying in my bed and just cosing ;) Maybe if I borrow Nicole's laptop on the nights i can wright, but i wont wright otherwise ; summer is about playing outside in the sun, swimming, hanging with da balls. SO that's one reason i havent wrote here. One other thing why i havent wrote is because on my chair there are alot of clothes so you can't sit.. hard life.

I barely check my mail at the moment so if you really want to get the hang of me you HAVE to text or call me on my cellphone :) Det har nu gått mer än en vecka på sommarlovet,, woohoo :* imorgon ska vara med Emma, äta middag hos Kolmodins, sen bah hänga. På söndag ska jag på bio med emma bk erre och se terror on elm street på bio. LÄSKIGT! jag blev jätte rädd av bara trailern.., :SNu vill jag ta till fälle i akt och gratulera en väldigt speciell kompis till mig:
GRATTIS NIKLAS!!
och jag var faktiskt först med att säga det
det kan han intyga! Så det så

Du är nu 16 i ett år till sen blir 17 i ett år och sen blir du 18 osv.
Lycka tillPuss och pill var du vill!
HetaPersikan <3

3 Juni 2010 Torsdag

Har precis vart på stadspromenad. Och vet i vad det är för datum idag? Min kära mamma fyller år idag :D ålder behövs inte nämnas för det är insidan som räknas, right? 

Ni som inte visste det så är jag 50% alv :) och 50% iranier :P

Mamma är inte hemma än, och jag borde baka en tårta,, hake: jag tror inte jag har några pengar, så då måste jag först be mamma om pengar (:S inte så kul) där förstörs överraskningen. Jag kan inte köpa någon present, inga pengar. VAD SKA JAG GÖRA?! Hon kommer säkert hem om några timmar.. HJÄLP!

HetaPersikan

Solat Solarium För första gången

Och jag lyckades bränna mig XD Vem gör det? JAG!
Bal imorgon, är fett taggad. Jag har nu inget smink och är väääldigt ful så, men var tvungen att visa mitt röda fejs ^^
Puss! :*

RSS 2.0