Love You

Kolla fullskärm om du trycker på tredje knappen från vänster :P första från höger alltså XD

Någon ny Favvo Artist, Maybe ;P

Danne: Jag kanske känner så just nu, men det råkar samtidigt vara texten till den låten som går runt i mitt huvud just nu :P Men jag ska försöka skruva ner på mitt deppande :)Welcome to my funeral ≤≥ Without you i dont even have a pulse

I'm Dancing With Tears In My Eyes
just fighting to get through the night  
I'm losing it  
with every move i die  

i'm fading  
i'm broken inside  
i've wasted the love of my life  
i'm losing it  
with every move i die
This is it and now your really gone this time  
Never once thought i'd be in pieces left behind

Bara Jag som Gråter När man ser Denna Video?

Bra musik, Skam till video..

The Truth

Är det egentligen någon som vet om hur snuskig jag är? Jag tror inte jag har visat mitt sanna jag, och det brukar inte hända om det inte är bara jag, Nicole och mamma hemma. Ta till exempel nu, jag och Nicole kom på värsta erotiska historien :D Nicolicious som hon också heter har ju en egen blogg. Och jag orkar ju inte också skriva om denna händelse. Men det är så här det går till i familjen Parsi's hus :P Mucho Amor Para todos leer mi bloggo :*
Thats MY Musique :D
Vem liknar han? SEAN KINGSTON!
inte så konstigt just för att det var han som upptäckte Demarco :P

Hamster

Sitter nu här i skolan. Har precis haft mitt uppspel, jag var först och följde efter Cecilia som en liten hund, enligt Cecila själv då alltså. Det gick jätte bra och jag är väldigt nöjd :) Jag är medlem på Hamsterpaj.net och spelar därför många onlinespel men det är väldigt kul att vara medlem där också för man kan läsa om andras forum och skriva egna själv. Det är bra om man behöver hjälp och känner att man inte kan prata med folket runt om en.  

Love Is Hard, Me of All Persons should know


"Glöden är inget som finns där direkt, den måste väckas, och man kan nästan alltid väcka denna utan att förändra eller spela, bara att göra rätt så att säga. Ögonblicklig kärlek är inget som finnes, utan något man arbetar fram. Glöd kräver eld, tänd elden"


"Du saknade helt enkelt något att tända en eld med, du visade inte upp bränbart föremål. Du verkar vara för mesig för honom efter en snabb analys, och för påflugen. Gullig, snäll och lätt att prata med är kompisar av motsatt kön, inget flickvänmaterial, för mesiga. Påflugenheten skrämmer honom. Du tände ingen eld, alltså ingen glöd, inget förhållande. Påflugenhet fungerar som ett ösregn när du ska starta en eld.
Gör om, gör rätt."


Är det bara jag som tycker att kärleken är svår? Den kan vara så orättvis och ibland är den för bra för att vara sann. Så då testar man den för att vara säker på att man inte drömmer, då spricker ens bubbla och man vaknar med tårar i hela ansiktet. Man får aldrig veta om det var en dröm eller verklighet för man vill inte tro någondera. Jag har gråtit många gånger över att det inte vill gå som det ska, men jag har också gråtit av lycka. Varför ska livet vara så svårt? Det är Gud som spelar oss ett spratt. Bara för han är rastlös betyder det inte att han får leka med andras känslor och liv. Men vem är jag att motsätta Gud? Jag känner inte honom och han kanske är en hygglig kille, men av att analysera vad han har gjort med mitt liv så har jag rätt att hata honom. Gud gav människor en fri vilja, så jag får inte lägga skulden på honom. Det är Guds fel, han hittade ett sätt arbeta sig runt så vi alla gör bort oss men inte får chansen att skylla på någon. För mig betyder fri vilja en chans att kunna välja fel och döma sig själv i evigt mörker. Jag lyckas sätta mig själv i klistret och förstöra för mig själv. Vet ni vad som är ännu sorgligare? När det går bra folk runt om en. Man blir glad för deras skull, men plötsligt så känner man sig så ensam i världen. Om det mot förmodan skulle gå åt motsatta håll blir man ledsen för att ens olycka smittar av sig på sina nära och kära. Men man känner sig behövd, man känner att man kan göra en skillnad och trösta folk runt om en. Man känner sig inte ensam på denna jord. Men det är det inte värt. För att se en kompis glasklara blick fylld med tårar så brister ens egna hjärta inombords. Jag kan inte trösta folk i min omgivning, jag kan bara sätta mig där bredvid och gråta tillsammans. Jag har alltid sett mig själv som världens sämsta tröstare, jag klarar inte av det. Jag känner mig så meningslös på den fronten, för jag faller själv ihop i en hög. Jag är ingen klippa att luta sig mot i en storm. Jag är som en tomat planta som klättrar upp på sig själv som ramlar ihop och ibland klänger på andra. Men en tomat planta klarar sig alltid, förutom när frosten kommer..

6 Hål


Nu har jag 6 hål i mina öron. Höhö, ni vet när man var liten och man inte hade hål i öronen så sa man att man hade två iaf, ni vet de hål som går in till hjärnan XD Så nu har jag alltså sex hål ;) För er som inte vet: Det gör skitont att ta hål i brosket i örat. Jag tog hål igår efter skolan, och det var svårt att sova för jag låg på det örat och jag är fortfarande öm idag. Det andra som är taget i örsnibben gör inte ont längre. Mitt första hål tog jag när jag var fem år. Jag grät för det gjorde så ont, tyckte jag XD Jag grät nästan nu också, fast nu gjorde det ju faktiskt ont ^^ Men man kan ju inte sitta och böla inne hos frisören helt ensam XD Jag hade inga kompisar med mig, satt där alldeles själv :P Jag vill ta fler hål i mina öron. Typ ett till i mitt vänstra så jag får tre på rad där. Och kanske ett/två till i det andra. ett till i brosket och ett bräväh det andra. Skulle det vara fult? Är det så att Less is More? Hmm, jag vet faktiskt inte. Får fundera på det innan jag gör det. I såna fall ska man ta det nu på en gång innan sommaren? eller ska man vänta tills nästa vinter.. Eller kan man ta hål i öronen över sommaren? Jag har för mig att någon sa till mig att det inte gick.. typ att man inte får bada eller något i den stilen. 

How can we all look the same?
How can all hearts beat in the same pace?
Some people belive it does
But God doesn't have that bad imagination

RSS 2.0