Onsdag Morgon,, seeeg

''Barn i Danderyd får inte leksaker i julklapp
Vi får spanjorer''

Citat från en mycket rolig kille som jag gillar, alltid har humor och man kan alltid låna axel att luta sig emot ^^<3
Var på spanien möte igår från sju till typ åtta om inte senare. Min mamma och jag var överrens; överambitiösa föräldrar är INTE kul. Jag vet att min spanior inte vill umgås med några föräldrar, för det gjorde vi inte i spanien, för jag ville hellre vara med kompisar. Jag menar vem vill gå på en grillfest för ungdomar om det står och lurar en vuxen runt varje hörn. Jag kanske överdriver lite grann, men hallå! Är det värt det?
Sen vet jag inte det här med curling.. Jag har aldrig gjort det ifs, men vem tycker det är kul första gången? plus att vi kommer typ vara 60 pers, om nu alla kommer vilket jag tvivlar på eftersom jag vet att det finna andra som tänker som jag.


Nu måste min mama jobba lite så jag måste lämna ifrån mig datorn, men ni som går i E2 får snart se mina lurviga ben! <33


We have a looong way to go

Den här helgen har verkligen susat förbi, blod svett och tårar. Behöver jag säga mer?You remember me?
<3

Could it be the one?

Jag var i täby centrum med mamma och kollade efter väska till min klänning til balen,, det är väldigt svårt att hitta en kuvertväska som är klarröd som matchar mina skor. Ine kul! Sen hittar jag ett par skor på nilsson.. dräggel dräggel. Kan jag inte ha dom på balen?? sen skulle jag visa dom för katrin nu i skolan, så kan jag inte hitta dom.. Dom såg typ så här, men jag tyckte dom såg så fula ut på bild. dom var mycket snyggare i butiken. Hmm,.

catch up

Dags att skriva igen känner jag ^^' höhö, vart lite seeg på sistone, kan bero att det är lov och då är jag nästan aldrig inne på min dator, istället är man ute och njuter av vädret, Som var mycket finare i början veckan men som nu börjar se lite mörkt ut.. grått och tråkigt.. sammanträffande? Har vart i fjärilshuset idag med familjen, och min bror kollapsa på golvet, han svimmade inte bara föll ihop. Tydligen var han väldigt yr men han hade tur som inte slog i huvudet hårt i sten golvet. Snart är lovet slut och då ska vi tillbax och slita i skolan, någon som ser fram emot det? inte jag iaf, fast jag ser fram emot att träffa alla som man inte sett sen lovet börja.

Ikväll ska jag träffa några polare. Det ska bli rajtantajtan ^^ Har tagit en massa nya bilder på kameran som jag kan lägga upp också :) inga bilder ikväll blir det inte, sorry. Men kameran måste ta en paus ibland för dom klarar inte för mycket. färgat håret en gång, fast det är ingen större skillnad till det var förut, vilket var meningen, för jag fyllde bara på min gamla färg fast kanske en aning rödare :P
Det är bal om ett tag, men gissa vem som redan har köpt en klänning :D Jag tycker själv att den är jätte fin, men jag tänker inte lägga upp en bild på den, för det sägs att det betyder otur om ens kavaljer ser en i sin balklänning.
- Eller är det bara bröllop?
aja, ska bli en kul överraskning. vet inte vad jag mer ska säga än att jag bara sov 5h inatt. Nej nej, jag är inte trött.. -.- NAWT! Jag somna fem och vakna tio.. Någon som kommer somna tidigt ikväll? får se hur länge jag lyckas hålla mig vaken ^^ En sak som jag har lyckats med det här lovet är att inte vända på dygnet :) som gör att det blir jätte svårt att komma tillbaka till skolan. Men det händer oftast på sommarloven :P
Nu måste jag gå och skörda, den bonden som jag är x)
Slafs Nafs På er"! x* <33

RSS 2.0