España¡Hola! Estoy muy bien :P Estoy en España ahora. Hace calor, pero in the morning es frío. Vivo con Flor, ella es muy divertida, morena y es mi corazon. No soy sueca, soy española ;P

¡Bye!

The Uninvited

Nu ska det pluggas ;) Emma är här om 10 min.
  • Äta
  • Plugga i 45 min
  • Paus
  • Plugg 30 min
  • Skräckfilm
  • Scouter (om jag hinner)
Varför denna planering är för att annars pluggar inte vi. Och för att jag har två prov imorrn och en redovisning. Redovisningen tror jag kommer gå bra. Hitta fem saker som är personliga och prata om det, engelska. Inte så svårt :) My ShoeBox. Mekanik prov.. Musik prov.. hmm. Mekanik prov låter inte liiika lätt. Men man får väl göra sitt bästa. Jag visste inte ens att det var idag! blää. Får göra det bästa av situationen. Jag vill umgås med Emma så gott som möjligt. För idag blir det sista dagen jag träffar henne, för på fredag åker jag som sagt till spanien. Och vi har kollat, ingen annan kan i veckan.. Så om jag måste är jag villig att skippa Scouterna. För de flesta träffar jag i skolan iaf. Och jag tänker inte offra skolan. Emma betyder mycket för mig, har känt henne hela mitt liv, och ibland måste man offra saker. Men jag måste bättre mig i skolan, så idag kanske Scouterna får lida. Måste nog stänga av datorn nu.
Vi kanske ses ikväll.. Eller inte. Beror på. Om jag vill. Men det är inte säkert att jag dyker upp.
Så skulle Polly precis ha sagt ;) gick på trean igår kväll :PJag kan skriva en recension på den när jag sett den ^^
jag är en fantast när det gäller skräckfilmer. ;)

Någon som inte uppdaterar (a)??

Det är True Blood ikväll. För er som inte vet. Vet inte riktigt när sista avsnittet är, men jag lovar att det är snart ;)
Om man bortser från datumet så tyckte jag om bilden ^^


Matte prov imorrn. Också för de som inte visste. Och så blir det Spanien fredag den 13, jag vet att det är olycka nr. Men det var inte jag som bestämde datumet. Bara inte planet störtar.. Enligt min Spanior så ska vi hänga mycket med hennes kompisar och så ska hon ta med mig till ett '' Party Place''. Fan va kul,  men jag är jätte nervös. Tänk vad tråkigt dom kommer få det här, det finns ju inga clubbar här.. Inte för 15 åringar iaf. Och jag vågar inte försöka ta med henne på en 18 års club. Jag vet inte ens vart dom ligger xD så det sprack.. hmm..
Några idéer vad vi ska hitta på? Någon som vill träffa min Florencia? Hon är jätte snäll. Ett problem är bara den.. Hennes bästa kompis röker.. så antagligen gör hon det också men jag vågar inte fråga x) haha. Egentligen spelar det ingen roll för mig, men jag vill inte komma in på det mörka spåret xD ni fattar vad jag menar. :)
Hon kan möjligtvis dricka också.. Men det är väl inget större problem,, eller?

Jag har fått tandställning, för de som inte visste. Tänkte skriva lite om det. Började i tisdags, 3 november (?). Det gjorde inte alls ont första dagen. Nu har mina tänder vridit på sig konstit så jag kan inte tugga ordentligt. Asså när jag biter ihop så nuddar inte mina kindtänder varandra.. skumt.. Men Emma rekommenderar Anna Hitah (vet ej hur det stavas), som är också min tandreglerare. Jag Nicole Emma hade samma tandreglerare, ren slump! Hon är en asbra tandläkare! :D <3


Min Spanior frågade mig om jag har en pojkvän, Jag sa: noo, not yet ;) hon svarade exakt detsamma ^^ sen så pratade vi om det fanns handsome guys och om dom har gfs'. Hon har tydligen många ''male friends'' och hon ska ''introduce me 2 them''. Sen fråga hon om det kommer många handsome guys till Spain.. Det ska vi inte prata om xD Hon tyckte jag var kul och att vi kommer bli jätte bra kompisar. :P Längtar men rädd. skumt..

Ska nog dra nu. Bye(sa) på er :P
Puss å pill
var du vill

RSS 2.0