En sån ska jag ha, en schänste bIl så klart!

Garvar ijäl  mig varje gång!!! ;D
Den här är också fett kul!


Back from Libanon

Var på en libanesisk resturant. Det var lite kul eftersom det var en magdansös och live musik. Sen gick hon ut i publiken ( det var inte så mycket folk) och drog upp nårga killar ( män ) och dansade med dom ( tydligen bara med dom såg ut som libaneser ( araber ) dvs min pappa bl a. HAH! det var as kul. jag satt och garvade igäl mig!! Hon dansade på scenen först, se såg vi att hon började gå ut i publiken så sa vi ( vi satt i soffan vid ett fönster )

- Om hon kommer hit tittar vi alla åt ett annat håll ut genom fönstret så kanske hon går. 

Sen så såg vi hur hon kom och visade till pappa och ställa sig upp och dansa med henne. Pappa kämpade imot, nej jag vill inte, biter visst inte på den här tjejen. Så han gormade till

- Det var länge sen!!

hah! as kul. Så dansade han lite udda, men det är ju pappa vi snackar om. maten var god. Vi tog nån som hette av smakar menyn. Då far man in lite av allt dom har. Man blev jätte mätt.
Vi kom 19.57 och lämnade 23.44
Vi var där i 3 och en halv timme. Men det stog på nätet att musiken och dansösen skulle börja klockan 22.00 så vi väntade och åt. 
Men det började med en tjej som såg ut att vara 45 år som sjöng på arabiska, hon var duktig, låter som på radion. Fett duktig. drack två color. Dom hade inte TE!! fatta, dom dricker inte te i libanon! eller?

Out of buissnes

nej, jag har inte slutat skriva. jag har bara haft en liten paus från datorn i nån vecka. Har inte använt NÅGON dator på hur länge som helst. Nu är det Sportlov och det händer inte så mycket. Dom flesta är bortresta eller är med kompisar. Och i mitt fall så är jag tillsammans med familjen. Jag har tänkt.... ( och det händer ju inte så ofta, heh^^) Man borde väl inte skriva nåt på sin blogg om man inte har nåt att skriva om . Jag menar, man skriver mycket, men det är ju inte hur mycket man skriver om det är väl vad man skriver om? kvalitet och inte kvantitet. 

fick lov i fredas, gjorde mitt frnaksa prov då, kändes riktigt bra fakriskt. 
     Sen på lördagen åkte jag till täby C men Emma och köpte present till Stoffe. På kvällen jag jag total make-over to FJORTIS!! hah. Ni måste bara se en bild. Asså vi skulle fira stoffe 15 år. GRATTIS BTW!! och temat på festen (om man nu ska kalla den så) var fjortis. Grejen var att det visste inte stoffe själv. Så jag fick ett sms av Delisé en vecka innan där det stog att vi ska vara utklädda till fjortisar men att inte stoffe vet om det. Det var ju så klart för att vi skulle macha in med honom eftersom han själv är en fjortis. 
 

CARROT FACE!!

Inte så dålogt va? fast min bena syns inte så bra på den här bilden, som om det gör de på fjortisar ;D!!

Söndagen var en chillda. 

Måndagen Hade nicole middag här hemma för klasskompisar. Hon sa att jag kunde vara hemma, men mamma och albert åkte till kolmodins ett tag. Det var fett skoj hemma. Vi firade att Roy fyllde 18 år. Grattis Roy!!! vi sjöng sing star, spelade gh, tittade på film och chllade. Det var folk från nicoles klass + Catherine som kom. DVS: Nicole, jag, emelie, catherine,( slut på tjejer)  babak, roy, daniel och milad. Roy låg och bråttades för de mesta i soffan med de andra. Enligt Catherine som jag träffade här om dan så var babak och roy fett '' på '' mig. inte för att jag förstår vad hon menar, för jag märkte inget x). men det var kul, en höjdpunkt på mitt lov. eftersom jag inte träffar nicoles kompisar så ofta, eller inte hennes klasskompisar i alla fall, så var det väldigt kul. Har inga bilder tyvärr, de är på nicoles kamera, dvs hennes dator nu. 

Sen har det varit pulka,bowling, skridskor, bio, pulka igen, allt med familjen. Fullt upp helt enkelt. Och ikväll ska vi ur och äta.  Såg Rosa pantern 2 igår med nicole och Åsa. den var fett rolig ;D!! 

Imorrn ska vi kanske bowla inne i stan, för den i täby SUGER!! allvarligt, det är schabbigt och det är alltid fel på banorna, den suger. Jag har alltid sagt det. Så vi får se vad som händer imorrn.

Tjena mittbena

Mittbena är inte fult, med rätt frisyr blir det snyggt...

Bunnies!

kollade lite på fridas blogg ( http://fridaxfjorton.blogg.se/index.html ) och tittade på en twilight parodi. Då kom jag ihåg alla kanin filmer som jag har sett. Titanic på 30 sec. The grudge på 30 sec. Alla fett kul. Checka in dem på  eller gå bara in på www.apelsin.nu


+ att jag hittade den här roliga videon där på ''översättningar'' hahaha!!

Homies

Homework is nOt my homie.

punkt slut'

där med basta

huah 

23.30 Tisdag snart onsdag

borde nog lägga mig. ska upp kvart i sju imorrn, ni vet ju med smink och sånt. heh. 

Jag har blivigt blek! det är fel på mig! HELP!

brun puder här kommer jag! Brun utan sol, screw you! Solarium, för ung! F**k you ursäkta språket 

Hell yeah!

 

Britney?? nopp, didn't think so

 

Tenacious D

Har upptäckt hur bra Tenacious D är :D

 

Tomorrow, I Promise (kan inte stava :S)

Skriver imorrn, kanske. Men jag hinner inte nu. Måste sluta nu snabbt innan morsan kommer på mig att inte göra läxan 

Flo Rida is the MAN!

Den nya heta låten. som ni upptäcker i både min spellista och i mitt videoklipp. hehe

Flo Rida - Right Round 

Worka Worka

måste jobba med So och sy slöjd. Jobbigt. Gjort en ny film

 

Fett bra enligt mig själv. 

Måste dra nu innan morsan blir sur...

Jack and Rose's last time together, and I cry Every time

 

The Original is always the best

 

WHAT??!!

Visste ni att dom tänkte göra en Titanic 2. dom började att filma den. Handlade om Jack som var ner frusen i havet men vaknade till liv. Han går runt på land och ser i en tidning att den sista människan som överlevde Titanic har nu dött, Det var då Rose ( Kate Winslet ). Men det blev så himla konstigt att dom ställde in allt i alla fall.  Hah! man ska aldrig göra uppföljare till ClassicsOriginal

  

So Beutiful.... And Sad At The Same Time...

 

Reklam?

 

Very funny ;)

 

hihihi

The Lost Picture

 
From Titanic,, the greatest movie of all

Cruel Intentions - En Djävulsk Romans

Kathryn slår vad med sin styv-bror, Sebastian, att han inte kommer att klara att få Anette (en oskuld som bestämt sig för att inte ha sex innan hon gifter sig) i säng. Om han förlorar får Kathryn hans roadster, om han vinner, får han Kathryn.

Medverkande:    Sarah Michelle Gellar
                         Ryan Phillipe
                         Reese Witherspoon
                         Selma Blair
                         Louise Fletcher
                         Joshua Jackson
                         Eric Mabius

Den här filmen gick i förrgår, typ fredas  kväll på ettan. Och styv-brorsan, Sebastian ( Ryan Phillipe ) är så himla snygg. Fast jag tycker att rätt många är snygga, men hans karaktär, ''Bad Boy'', jag dras verkligen till sådanna personer. Jag älskar såna typer. 
     Lite Kevin i Linas kvälls bok 2 jag blev kär i honom på en gång. Bad Boy men ändå ridderlig. Min drömkille,,,, Dräggel , Dräggel , Dräggel....
 

C'mon girls! He's single again!!

Chris Brown och Rihanna har gjort slut! det är lite sorgligt, men ändå, jag skulle passa bättre med Chris Brown. Nee, skämta bara. Men jag tyckte att dom var ett så sött par, dom passade tillsammans. Men nu när dom har gjort slut, undra vems CHris nya flickvän kommer att bli... 
    Rihanna är grymt snygg och passar i alla olika hår frisyrer. Och så har hon värsta grymma tatueringen i nacken. Varför Rihanna passar i hennes hår frisyrer så bra har jag en liten Hypotes till, eller vad man nu säger. Teori lät mkt bättre. Hon passar i typ allt, men hon blir ju snyggare ju kortare hår hon har. Jag menar när hon hade långt hår, visst det var snyggt. men det blev ännu snyggare när hon klippte av det och körde Victoria Beckham frisyren. Hon är så snygg, och ju kortare hår hon har ju mer ser man av henne. Och ju mer man ser utav hennes ansikte desto snyggare blir hon. Låter väl rimligt. Och Chris är ju också snygg, så därför är dom det perfect copal. Men man ska ju inte bara gå efter utseénde, det vet jag, men ibland kan bara inte låta bli. 

Visste ni att Victoria Beckhams frisyr ( när hon klippte av det ) egentligen bara var att misstag, snacka om överaskad man blir när man ser att alla andra vill ha en likadan frisyr. Värsta trenden liksom. 

 

 

SO HOT!!!

 

Jahopp

nu funkar inte bilden om ni undrar varför det inte finns nån jätte gullig bild på en liten vit säl unge, men jag pallar inte ta bort hela inlägget

Narnia Fight^^

 
GG!!

Jag och min turkosa mössa så klart;)


Did the Quiz again

Edward


you are more of a mysterious person who doesnt like to show their emotions unless they find someone they love which in that case become VERY protective

Fast den här gången tänkte jag mig för lite grann innan jag svarade
inte för att jag nu kommer ihåg vad jag svaradexD

Fb Quiz

Jacob Blackyou are a person who can't really read people. You can't really tell if someone is being themselves or just using you, but overall you are a sweet person

Det här fick jag när jag svarade på ett Quiz på fb. Hah, som om det skull stämma på mig.
Fast det gör det säkert bara för det^^


The absolute last one^^

For Narnia!!

Gick hem från skolan lite tidigare idag. Mår inte så bra. Det gick bra på Kemi provet i onsdags. Gick bra på Kungsberget, åkte slalom och lite störtlopp ^^ provade faktiskt dom svarta backarna, det väl bra antar jag. Ramlade bara några gånger, men jag garvade bara bort det. Inga tårar nej ;) 
      Så när jag kom hem så tittade jag på Oc. 

En fråga: Första säsongen av Oc, består den av 24 eller 8 avsnitt?

Hyggligt om ni svarar. :)

Har inte gjort så mkt, har sovit hostat och haft ont i magen. Juste Linda visade klassbilden och hade photo-shopat lite, den blev as kulxD. 

Ska inte bada imorrn  på idrotten, har redan badat så det räcker. På Emmas landställe så hackade ci hål i isen och satte på oss bikini och hoppade i. Det var kallt kan jag säga. Spelade in narnia, eller bara den delen när dom slåss då. RSS 2.0