Vad får Petra i Huvudet efter en sushimiddag?

Nu har man planer för Ny År och kanske till och med för min födelsedag. Sitter och snacker med Ronnie på fb. har inte gjort det förut, inte så här mycket. Han är ju fett skön :D Det är lätt att prata med honom, speciellt om sprit. Asså tro ine att jag dricker, jag gör inte det. Men vi snackar om planer för min födelsedagsfest. Ska man ha spritfritt eller inte? det är en fråga jag måste svara på.. Kanske inte just nu då, men antagligen snart xP

 Jag ska fira Ny År i enebyberg. Surprised? jag är lite för jag trodde jag skulle fira i Danderyd tillsammans med mina DandePolare. Det blir med typ en .. sen en täbb.. sen en enebybergare.. xP Not what I really had in mind, but who cares? Kommer säkert bli kul iaf :) Det är bara en sak som är synd. Det är liksom mitt sista ny år sen går jag ut nian. Och jag ville gärna fira den då med polare från nian. Ni vet sen går alla ut och vi går alla olika vägar och väljer olika gymnasium. Det är väldigt sorgligt, persolig åsikt. Borde vi inte då -om någon gång- spendera våran tid tillsammans? liksom, senare det året kan vara den sista gången man ser vissa ansikten.. Okej nu måste jag sluta innan jag börjar gråta också.. Jag har den bästa låten som passar det här
SÅ jag sitter här i min soffa klockan: 02:30 exakt.. vad säger det om mig egentligen? hmm, det borde väl säga att jag är dum som inte går och lägger mig, jag har inget liv eller så säger det helt enkelt att jag har svårt att sova för att jag tänker på annat,, det kan ha något med det att göra. Eller så är det för att jag ligger och tittar på Disney Channel xP det skriker bara TÖNT! höhö, jag är iaf medveten om det ;) inget jag förnekar, vilket orde bidra till att jag bli mindre töntig.. eller? flummigt det blev. Jag har som gott som vänt på dygnet. Jag blir piggare för varje kväll som jag är uppe. På Ny År ska jag sova över hos Danne, hur kommer det att gå? Jag menar jag vill inte vara jobbig och hålla honom uppe, men jag har aslätt för att dygna, inte minst på ny år. Ok kanske inte dygna för det gör jag inte så ofta, men jag kan vara uppe sent utan att det påverkar mig speciellt mycket och utan att det visar några speciella sympton. Det beror nog på att jag är uppe sent många kvällar i rad (oftast lov) och typ vänder på dygnet för att checka in Disney Channel istället. Mera tönt?.. Är iaf ärlig, borde man inte få flera läsare om man är 100% ärlig? fast vem skulle ljuga? jag menar vad är det för mening att skaffa en blogg som folk ska läsa om man bara spelar en roll. Man kanske vil bli känd och få flera läsare så man spelar en roll.. Då känar man säkert på sin blogg. Okej det finns säkert folk som ljuger på sina bloggar, men hjälper det om jag säger att jag är ärlig? Wow! det låter som om jag skriver värsta dagboken..

 Har ni någonsin skrivigt dagbok (?) så skulle ni förstå vad jag mena. När jag skrev dagbok (observera att jag gjorde det endast när jag var liten och gör det ej längre) så var det som om jag skrev ett brev. Man skrev till en person, dagboken själv var som en liten levande person. Det låter ifs bara läskit, det är det också nu när man läser dom i efterhand. Fast jag tappat bort en del nu.. Det är lite sorgligt. Eller varför skulle det? jag kommer ändå inte ha tid att sitta och läsa dom. Det är ju bara onödigt, .. wow och dubbel WOWH! Nu låter jag som Christopher Wonder.. Det är ingen superkändis om ni trodde det, jag vill bara inte använda mig utav riktiga namn om folk kan ta illa upp. Jag vet ju inte heller vilka som läser min blogg, jag kan bara se hur många som läser inte vilka.
Så det är ingen idé att fråga vem det är, eller det kanske det är. Det beror på vem som frågar xD

Jag vill säga grattis till alla er som lyckats läsa igenom min sörja hela vägen ner hit. DET är starkt kämpat. Jag själv hatar långa inlägg som är långa och bara handlar om osammanhängande saker eller typ om vad folk gjort under dagen. Asså om det är intressant vill man kanske läsa, men oftast är det bara sörja som ingen läser iaf. Men kan aldrig veta vad det är folk läser eftersom man inte vet exakt VAD på bloggen folk läser. Dom kanske bara kollar för att man laddar upp snygga bilder. Kanske bara kollar för att dom tycker man har bra musiksmak. Jag tycket då att båda är ett plus. Det betyder iaf att folk kollar din blogg för dom tycker om något. Men i det här fallet var det inte något alternativ som innehöll faktarika och sinneshöjande inlägg. Man ska inte skriva deprimerande inlägg. Det fungerar i perioder men det kommer aldrig att funka i längden. Just en sån blogg tröttnar folk snabbt på. Just a tip.

Om jag inte hinner säga detta till på torsdag vill jag säga det nu: Congrats Ronnie! Du fyller år på Ny år! är det bra eller inte? få presenter en gång om året.. eller asså två ggr väldigt tätt inpå varandra. Jag förstår precis hur det känns. SNart är det min födelsedag :D <3 10 januari! Don't forget ;) plz.

Kan inte sova, men jag kan nog inte göra detta inlägg mycket längre,, undra folk kommer tycka då:S Antar att det bara är vänta och se.

Pöss! :* Eran HetaPersika :) <33
 

Ps. Filmen var SKiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiT Braaaa!!!! :DDDDD:DDDDD:DDDDD 3D :D Me gusta muchoOOO!!
Mer snaskiga detaljer får ni någon annan gång

Ps 2: detta inlägg var lite osammanhängande, precis sådanna folk inte vill läsa. Läste igenom inlägget nu och jag inser hur mycket stavfel och bara allmän fel gramatik jag använder mig utav. Men snälla ha överseénde. Klockan är ju för fan 03:20 nu!! wow.. det visste inte ens jag själv..Sa jag att jag har använt mig utav nicoles dator? :D :P FAn vad törstig jag blev nu..
..FOrtsättning följer..


Avatar

Nu ska jag på bio, eller inte nu men sen ikväll med min polare R0be ;P Jag fick då inte betala.. aja vad kan man göra? Men jag kan skriva en recension senare hur den var :)
ses! Pöss:*


Finns Gud bland ossIf God had a name
What would it be, and would you call it to his face
If you were faced with him and all his glory
What would you ask if you had just one question?

Yeah, yeah- God is great
Yeah, yeah- God is good
Yeah, yeah- Yeah


What if God was one us
Just a slob like one of us
Just a stranger on a bus, trying to make his way home..

If God had a face
What would it looke like and would you want to see
If seeing ment that you would have to belive
In things like heaven and in Jesus and the Saints, and all the Prophets and..

Yeah, yeah- God is great
Yeah, yeah- God is good
Yeah, yeah- Yeah 


What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on a bus, trying to make his way home

Trying to make his way home
Back up to heaven all alone..
Nobody callin' on the phone
'Cept for the Pope maybe in Rome...

Yeah, yeah- God is great
Yeah, yeah- God is good
Yeah, yeah- Yeah Trying to make his way home
Like a hole in Rolling Stone
Back up to heaven all alone
Just trying to make his way home
Nobody callin' on the phone
'Cept for the Pope maybe in rome

Julen är till för dem små

Nu har syrran köpt en laptop.. Någon som är svartsjuk? Nää bara det att jag hade planerat att köpa det för ett år sen men så rådde dom mig att köpa stationär istället, då gjorde jag det. Är det bara jag som på något konstigt sätt har vuxit ifrån julen? Jag älskar den, visst gör jag det, men jag börjar hysa mer och mer agg mot den och dess traditioner. Jag sluta kolla på Kalle Anka förra året. Det här året började jag julen på mitt rum genom att bara sitta i min soffa. Varför? För att folk ska tycka synd om mig och komma in och hämta mig? För att folk ska tänka och undra -vart fan tog Petra vägen? . Nope. Jag vet inte varför, men jag orkade bara inte. Och nu handlar julen bara om paket, sorry men började inte allt genom att man skulle fira jesu födelse? tydligen inte längre. Det jag försöker säga är att julen var kul förut när man var liten, men nu förstår jag inte helt enkelt charmen med det hela. För mig är julen som vilken dag som helst förutom maten. Vi är samma personer och vi gör inget speciellt stimulerande till skillnad från andra dagar. Detta år var inte ens pappa med på julafton, det säger väl allt?
Mitt jullov suger


Någon som har tråkigt ? (a)

Julen (?)


Nu är det snö i våra backar
och fåglar slutar häcka
frosten har tagit vid
nu i denna istid

Men kommer det hålla till julen vår?
Ingen kan denna fråga besvara
så därför tänker jag låta det förbli ett mysterium

Vad gömmer sig i din julklapp?
kanske läderlappens nya bil
kanske pippis gamla grötsil
något som du aldrig önskat
bara det inte blir frukt

Nu i mörkret han kommer tyst
utan att säga ett enda knyst
med luva röd och säck så stor
kommer han för att klappa din lillebror

Han har sprit, han har knark
han har noaks ark
fylld med godis och leksaker
något som du aldrig någonsin skulle kunna föreställa digEn Viiiit Jul! (med lidingö accent) ;) som Amanda skulle säga det :P

Sorry guys att jag inte har bloggat på ett tag. men jag har bara inte känt för det ^^' Det är väl ingen ursäkt ifs, men jag har haft andra saker för mig, ni vet att ,man måste satsa på skolan nu när betygen sätts, fast jag kan inte riktigt säga att jag verkligen satsat om jag säger det så. Måste uppdatera er om mycket som har hänt i mitt liv de senaste veckorna. Jag har inte bloggat sen Spanien resan.. tror jag,, det är inte bra. öhmm,, Har hänt jävligt mycket sen sist och jag orkar inte dra allt nu, men jag kan säga en stor nyhet
Wait for it

Wait for it

Wait for it

Det snöar!!

Surprise? Nää, men mer snaskigt gossip får ni när jag är lite mer höög. Bye!

PS:
I love this song!
And this one too!
Puss! :*

RSS 2.0