Fram Stjärt!!


Älska Johan Glans!!!


Johan Glans izz da shit!

Kolla på dom. Det är 6 delar, det är bara att klicka vidare efter filmen är slut. Jag asgarvar varje gång.


Enjoy!Greenigt

Ska till grönan imorrn, det ska bli kul. Ska hämta ut mitt guldkort. Köpte det på nätet, så nu ska väl nicole få min extra biljett. Takmans är på sitt landställe. Bk:arna är med släkt, Viktoria tror ja kommer, erik skulle spela vollyboll. Emelie har träning och Lucas tror jag inte nicole frågade, eller så gjorde hon det och han sa nej.

Jag har tittat på Oc hala dan ida och hela kvällen igår. Har nu sett hela första säsongen. Den Äger!! Men måste bara säga att sista avsnittet var som ett hugg i hjärtat, jag satt typ och grät för mig själv i soffan. Var ute med Alfa, har hängt med polare. Ich juste, så måste jag  så klart göra lite PR för mina videos på www.youtube.com Och sök bara på 14petter så får ni upp alla mina ¨Master Piece's¨, fast det har jag säkert redan sagt. Höhö. Lite väl smörigt. men måste bara säga att narnia filmerna är faktiskt är kul. Tro't eller ej. 

grönan öppnar 12 imorrn och stänger 8 på kvällen. tror inte det är lika mycket folk imorrn som det var idag, för (1) det är söndag och (2) alla var nog i ida och (3) det stänger 8, vilket jämfört med andra dagar är väldigt tidigt.

Aja borde nog sova snart, men jag vill först göra lite reklam för en bok jag läser nu som är väldigt bra. Den är faktiskt bättre än Twilight, OJO! det är den! hehe. 

 k
 

Fast jag har bara kommit till 3 boken. ärligt talat visste jag inte att det fanns 5 böcker tills nu, Jag vet inte om det finns mer, men jag vet att dom är jäkligt bra;)

Go natt xoxo  <33

Sorry '^^

har inte skrivigt nåt på ett långt tag nu :S jag  borde skämmas, men jag har haft fullt upp med youtube, sök bara på 14petter så ser ni alla mina värk ;) 

Har lånar desperate housewives av andersson, helt underbart. Ska låna Oc första säsongen sen av Jenny. Jag har längtat sååå mycket efter den. 

Den här låten ägerr. Mamma ska ha den på sin valborgs skiva pluss pink med sober mm.

izzzz da shit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sitter här med Emsen, SnyggErre,Stoffe och tittar på Scary Movie. Tjockt najjzzzz azzzå!!!

Ck in to you

har fixat ID kort ida, blir klar på fredag. Var hos optikern, valt ett par glasögon, det blev Ck, svarta. Men ska bara ha dom i klassrummet^^ är närsynt och har någon brytning på vänster öga, men det blir sämre på nära håll med glasögon, så det blir bara om vi ska titta på whiteboarden i såna fall^^ men jag är nöjd, för jag gillar dom och önska att jag inte behöver ta av dom, det blir bara jobbigt. Dom skulle bli klara senast tisdag onsdag, möjligtvis tidigare sa dom.

Har varit med emma hela låvet hitills, Började i söndags då vi var hos mig och övernattade här, nästa dag cyklade vi till rösjon för grillning med GG efter det cyklade emma jag bk odanna till sagostigen och jag plurra i träsket ( och luktade sedan skit så jag fick låna duschen). vi tittade på film, gothica, och åt pop corn, jag emma odanna emil stoffe. sen slagga jag hos emma. Da'n efter, dvs tisdagen, så cyklade vi hem till mig för att fixa narnia video som vi hade spelat in på stranden vid rösjön dan innan. Sen blev det lite sent, så emma slaggade här, sen dvs imorse var jag fixa ID och glasögon så vi sa bye bye och ska höras om nästa gång. Hon ska möjligtvis fira sin födelsedag på söndag, fyller år då^^
Hörs gumman x* <3

Puzz

Narnia Parodi av GG


Empire...For the Empire


Narnia vs Empire^^

Did it all by myself, no just kidding. emsen did help me. and my english suck, i know. 

om man söker på youtube borde den väl komma upp(?)
Puzz:*!

and godnight

And Here We Go Again

Nu sitter vi här igen, jag och emma. Laddat ner nya låtar på mobilen, sjungit sing star, vart ute å cyklat, tagit wierda bilder. Ja, allt som vi brukar göra i vanliga fall
Models, , heheSerietidningsformat, Skinniga ögonAngels!  

Puzz:* <3

Raspberrycaves

Har suttit och fikat hallongrottor med dom andra på våning tre. Det var trevligt. Dom är fett roliga ;D Har inget att göra för tillfället, så jag tänkte skriva lite på min blogg. Men detv är ju tråkigt att läsa nåt om det inte är intressant, så jag tänker nog sluta skriva nu, och sätta mig i kassan istället ;)


Puzz:*

RSS 2.0