Aaaaahhh...


Älskar Twilight! ååååhh.....

 

WOW!! Hittade värsta bra hemsidan med jätte brah bilder!!! KOLLA!!Jag har inte ens kommit så här långt i boken xD

What if.....

det är mycket man kan tänka på, som tillexempel den typiska, -tänk om...

Det är nog många som brukar tänka den tanken.... 

What if...           Tänk om jag inte känt Kexet och sedan träffat den, skulle vi kunna bli ihop?   

Fick höra av Väduren att då ska man ju inte hoppas, i fall det inte slår in, för då blir man bara nedslagen...

Men ibland måste man lida för att njuta.... hoppas för att leva,

You gotta work to feed the soul;)

Men om inte Sorgen fanns så skulle inte lyckan finnas... Om inte mörkret fanns så skulle inte ljuset finnasFör om man inte hade hoppet, vad skulle man då ha.....?


Fisken, Jag, Kexet, Väduren, Stofil-Jigger,.... sen då?

Det visar sig att Fisken är en skit. Väduren har kommit över Stofil-Jigger (eller nästan). Jag gillar Kexet, eller åtmindstonde lite.

Vad händer nu då? 

Det visade sig att jag undermedvetet hade behandlat Fisken likadant som han gjort med mig. Jag hade undermedvetet klippt ut alla från bilden så det bara blev jag och Kexet kvar. Och Väduren vill bli kompis med Stolfil-Jiggern i en avlägsen framtid. 

Men jag har inge alls planer för framtiden....

HEHE


Lite bilder på MIN Edward, och dom andra


01:41

sitter och chattar Med Fisken lite grann, vi är dom ända som Fortfarande är inne på msn.

Nu är han som en vanlig person, han flörtar inte, skriver normala meddelnden, och inte såna som ¨Du e ful¨, fast jag har en teori angånde det. Jag tror inte det bar han som skrev dom där ¨konstiga¨sakerna, jag tror det var nån annan som hade tagit hans mobil, eller så är det väl bara önske tänkande. aja, ibland kan vara riktigt kul att chatta med ;) men ibland bara en Pain in the ass, så jag vet inte riktigt vad jag ska tro om honom XD

Trailers... SO fun

Nu har jag fått till det, behövde inte ringa till supporten, allt fungerar som det ska. Har suttit och tittat på trailers, det var väldigt många filmer som jag inte hade upptäckt hade kommit, jag fick många chockar. Till exempel Yes man med Jim Carrey, visste inte att den hade kommit, fast det var typ i samma stuk som Liar Liar. Sen fick jag reda på att det ska komma en ny Disney film 09 i typ Maj. Up hette den. Det var om en gubbe som hade tusen ballonger fast i sitt hus så att det svävade iväg som en luftballong, sen upptäckte han att det var en scouter pojke på hans veranda som hade råkat följa med. XD. Sen stod det att det ska komma en ny Fredag den 13, i Februari, Skräck. 100% säker att det är 15 års gräns, men det blir väl inte så svårt att komma in ;) Sen kommer en tredje Terminater nån gång nästa år, typ Mars eller senare, Med Christian Bale som John Conner, kom just på att det blir den fjärde, trean har redan kommit för att bra tag sen. Men till min förvåning Så är inte Arnold Schwartzneger med :O 

Yes man:

Up:
Friday the 13th:
Terminator Salvation:

Julavslutningen II LuciaCup


Det är min mentor i balett kläder xD

Friberga, aulan den 19 dec 2008
En bild från lärarnas spex för eleverna på avslutningsdagen ht 2008. 
(Mycket uppskattat av eleverna!)

Juste, här är en bild från lucia cup 
Jag syns inte så bra (som vanligt), men jag tror att man kan se en liten del av min tröja, rosa och svart randig, mellan dom två blondin luciorna;)


OBS Almost every thing is copied from www.friberga.se/ ;) 

Nu då??

Nu har jag installerat messenger, men jag vet inte riktigt hur det funkar riktigt än, jag kan typ inte se andras visningsbilder, det är fett konstigt, jag laddade ändå ner den nyaste, och jag vet inte vad jag ska göra nu. Sen var det ett program till som jag inte visste hur man fixade, om jag ska vara ärlig så är jag ingen höjdare på datorer, nicole har alltid varit geniet i familjen, jag själv har aldrig varit duktig på något speciellt. om man bortser från gh och andra tv spel. 

Jag behöver hjälp, och nicole är ute med några kompisar och tittar på Australia.... Det är lite typiskt henne att sticka så fort som man behöver henne... Jahopp, vad ska jag göra nu då?? Några idéer? Jag själv försöker att lära mig att skriva utan att titta på fingrarna, det funkar inte så bra, så jag fuskar rätt så mkt^^

Äntligen

Hah! nu har jag äntligen fått en egen dator!! gud vad glad jag är^^ Det är så hiiimla skönt att känna att man inte är beroende av nån, nu är ja inte beroende av nicoles dator. Just det, jag sitter och skriver på den just nu, as skönt tangentbord också;) ska ladda upp en bild på den xD så ska ni bli suktade! hihi. Asså jag sitter inte här för att skryta, men jag var tvungen att dela med mig med nån, så jag bestämde mig för att skriva det på min blogg. 


Här kommer en bild:
 


visst är den snygg?? Juste inget skryt, så sa vi, men jag blev väldigt förvånad när jag märkte att skärmen är större än min tv :O min tv är 20 tum och min skärm är 24 tum :D helt underbart, nicole säger att nu kan ju hon få min tv... nja, måste tänka på saken...

Aja, nu sitter jag här och installerar, upptäckt hur mycket bättre Apple är än PC ;D

installerar allt på bara 7s, helt otroligt xD

I'm not the one who messed up big time||so spare me the details if you don't mind

Nicole visade den här till mig aldelles nyss, den var lite intresant...Blue Freakin Prius!!

Har varit i täby centrum nu. Åt frukost på Mcdonald's, det var väl treligt kan man  säga.


JULAFTON IMORRN!!! asså jag kan inte fatta att det är julafton imorrn. Och jag har fixat allas jul klappar förutom Åsas och Emmas, men Emmas ska jag fixa nån annan dag, typ efter julafton, men åsas ska jag fixa alldelles snart, hon ska få drömmar(asså kakorna då) hon sa förut att dom var jätte goda, jag har ofta fått komplemanger om mina bakvärk av henna. Och dessutom så sa alla vuxna i år att dom inte ville ha några saker, och åsa sa att hon ville ha Drömmar, så jag ska baka det snart till henne;)

Hur har ni förberett eran jul då??  jag själv har inte känt så värst mycket julstämning i år. Det kändes som om det gick jätte snabbt, vet inte varför det blev så i år...

Tittade på Jeff Dunham igår på 5:an, det var askulWhat I've been looking for - With Frida and Linda

jepp, ännu en rolig film, fast denna kommer från fredags kväll , från galakvällen hos Isabelle ;) visst sjunger och dansar dom bra??OBS! Linda tappar nästan sitt hår XD!!!

Bestefarsan i Möbban

tro't eller ej, men i gubben i masken är i egentligen Odanna. Och om några minuter får ni också se Cp Erik en liten sekund, och även Thai Simon, fast han säger inget, han bara springer iväg av skräck xD Alla dessa tre i en film trodde jag aldrig skulle finnas, men titta!! här är den!! 
OBS! varnas för känsliga tittare!

jul godis

jepp, nu är faniljemedlemmarna i köket och gör julgodis. jag har precis gjort mintkyssar.

ska åka om några timmar, bäst att jag går och gör de andra sällskap innan jag går, ska slagga hos emma ikväll. måste duscha också nu... Det tar ofta lite tid för mig att göra mig klar, pluss att jag har inte ätit frukost än och klockan är 14.43 jag vaknade ett.

Jao, det betyder väl att jag måste gå nu xD


haaare bra!!
KANIN!!

YES!

Äntligen!!


nu gick det!!

Jag har lagt upp en i-pod på min blogg:D!!! tog lite tid, men nu är den där;)  den är lite stor, men det var den snyggaaste modellen tycker jag, så jag tog den i a.f.^^ bra musik eller hur??

jag valde den själv xD

Jullov

Det är jul lov:D guva det är skönt. har längtat, men året går jätte snabbt, vips så så är det år 09. Kändes som om det var aldelles nyss som om det blev 08. Jag vill fortsätta med det året, det känns inte som om jag är klar med det. det går för snabbt. med bara en blinkning så flyger livet förbi. Man måste leva i nuet, för PANG så är man gammal och ful och känner att man inte levt ut sina drömmar, men då så vet man att det försent att göra nåt åt det. Om du inte tar chansen nu så kommer du bara att ångra dig i resten av livet.

jahopp, Nu loggade Fisken ut. har suttit och hat chattat med varann, som vanligt. jag är en sak och jag skriver tillbaka att han är nåt annat. så håller det på. Sen ignorerar jag Fisken, för palla hålla på så där. Fisken är lite upp-och-ner, ena dagen är den glad och skriver roliga saker, sen kan den plöstligt säga hur korkade saker som möjligt. Har lite svårt ignorera ibland, men det hela är lite sorgligt.

Ska träffa Emma imorrn kväll, efter att vi har jul pysslat här hemma i familjen. Katrin sov över här till ida, de va skoj. vi var uppe till tjugo i 5 i natt. snacka om jag har trötta ögon nu, eller ska jag säga röda. Längtar tills jag träffar Emma, det var ett tag sen.

<33

1 dag kvar

Jao, nu är jag hemma efter ha jul handlat med Katrin. Det var skoj, och vi köpte en brownie i gallerian med mjukglass, eller asså vi köpte en varsin;) Har julavslutning imorrn, är lite nervös:S fast på genrepet ida så gick det väl hyffsat, killen i 9:an var:D han skulle spela gitarr på avslutningen, han och några andra 9:or. Juste jag kan inte texterna så bra, men jag fattade inte att man fick ta hem texterna, jag trodde dom skulle sitta kvar i pärmen. Wierd. Jag kan tyvärr inte hålla kvar min stämma på solot, jag ska sjunga en stämma mot kören. Det låter lite...kul.

Juste jag skaffade Face Book i typ förri går. Har inte hunnit göra nåt ännu där, tänkte ladda upp några bilder, checka andras fb. Det ska där emot bli lite kul. Var på Fridays igår, tror inte att jag skrev om det, för jag fick inte använda datorn igår för att nicole använder datorn från morron till kväll. Men sen skickade jag två recept till elin, som gör en recept bok till våran mentor, det är i julklapp;). På Fridays var det väl...kul kan man väl säga. Eller vi åt ju bara liksom, men maten var god;) fast min chyckling var lite hårt panerad (i permesan). Har ingen aning vad jag ska ha på mig på avslutningen imorrn:S kan ju inte ha samma som förra åretxD men jag vet inte om jag ska ha min Big Mama tomte luva i år också...hmm.

Har sms:at lite med roy på den sista tiden, fast det är ju inte seriöst. Han sitter ju bara och driver med migxD så jag driver tillbakaXD. Det är lite komiskt. Edsbergsskolan fick jullov ida, det är fuskigt. Varför ska dom få en da tidigare, fast vi hade värsta slapp dagen ida. Vi började kl tjugo i 10. tittade på film hela första lektionen. Fast vi blev avbrutna av att biblotikarien, Christina som jag tror att hon heter, kommer in och typ halv gråter och berättar att någon/några hade typ förstört hennes biblotek. Att det hände i tisdags när våran klass, 8E2, var där och ahde svenska efter att hon hade gått. Men när jag lämnade bibloteket så var det ingen som hade stökat till det. Men jag kunde inte känna annat än dåligt samvete, jag vet inte egentligen varför, eftersom jag inte gjort nåt. Men det kändes ändå som om ja kunde stoppat det på nåt sätt.mm
          Aja, vi, d.v.s. Jag, elin, isabelle L, belle och linda gick ner och bad om ursäkt åt våra klasskompisars vägnar, eftersom vi visste att dom riktiga skyldiga aldrig skulle våga gå ner och be om förlåtelse så givk vi för att trösta henne. Alla lärare rästen av da'n tog upp det här med bibloteket.

Nästa lektion så tittade vi på Falwty Towers, fett kul. Medans Hasse gick igenom betygen en efter en. Sen hade vi mentor och städade klassrummet, skrubba bänkar. Sen röstade vi på vem som skulle vinna baktävlingen och åt Hägen Dasz glass. Lena skrev upp allas namn på tavlan och vad dom hade bakat. sen så frågade hon en och en vem man röstade på. För i vanliga fall så är det Lena som är envaldig (enfaldig?) domare, men hon sa att alla hade varit så bra att hon inte kunde bestämma sig, så vi gjorde en omröstning. Jag fick inga röster : \ Känns rätt så tråkigt faktiskt. Medans alla andra fick åtminstonde en, förutom gustaf och ja då. Men det blev jämt mellan nils och hugo, så vi röstade igen mellan bara dom två, och Nils vann. Med sin Créme á la Créme eller vad den nu hette. men en sak kan jag vara stolt över, eller nej. Faktiskt två saker kom jag på. Jag kom etta förra året, och då hade Lena valt själv och jag vann 50 kr. Och att jag vågade ställa upp och sjunga solo på min sista julavslutning;)


Nej, nu tänkte jag logga in på fb och kolla lite, känns som om jag skrivigt tillräckligt nuxD

Puzz Puzz :*

4 dagar kvar

jul lov på fredag, där jag ska sjunga. jag har börjat ångra mig, jag vill inte göra bort mig inför hela skolan, men nu är det försent att ändra sig och jag vet inte vad jag ska göra :S 

FREDAG: var på lucia-cup i fredas, det var som förra året, det finns inget att göra. dansa i discot om man vill, men killarna gör alltid en konstig ring i mitten som dom kan dansa i, visst det är kul en eller tå gånger men man vill inte bli knuffad varannan minut bara för att dom vill stå i rampljuset. vi kom dit runt 7 och gick vid typ halv 11. Förra året kommer jag ihåg att lucia-cup var på en torsdag, och då var folk jätte trötta nästa da i skolan. När man kom till skolan så låg Calle och Erik på skåpen och sov. Calle sov typ hela dan. Det var väl kul för honomxD jag slaggade hemma hos linda den kvällen. juste på tal, vi mötte Fredrik Reinfelt på lucia.cup, fast det gjorde vi förra året också så det var ingen nyhet.  vi skulle ha frågat vem som var hans frisörxD
 

LÖRDAG: jag vaknar hos linda, stannar där ett tag, sen åker(går egentligen) jag hem och hjälper mamma med dom nya köksstolarna som vi ska bygga ihop. Sen kom Belle och Linda så hade vi en liten mys kväll ooch tittade på BARNHEMMET!!! den var läskig ville jag bara säga, äben fast den var på spanska.

SÖNDAG: såg på batman the dark knight som var skiiiit brah!!!:D jag rekomanderar den väldigt starkt 5 utav 5....ööö....lussebullar får den ;) sen så lekta jag, albert och åsa fransk resturant  De var lite udda.

sen her det väl varit som vanligt... I think


HAH!

äntligen, det här har jag längtat efter, det tog typ hela kvällen att lägga ut dom här bilderna, men nu har jag gjort det:D nu ska nicole lägga sig och mamsen, och jag vill inte släcka, men jag måste duscha så jag blir väl sist upp i säng. Det är lucia imorrn, så vi ska börja en halv timme tidigare, hmm, är det värt det?? aja, hade håltimme ida, lärarna var på julbord, och vi blev väldigt rastlösa och kom inte på vad vi skulle göra.

Fick veta att jag ska få hela twilight bok serien i jul klapp:D snacka om vad lycklig jag blir, Emma, du kan få låna böckerna av mig sen;)

go natt:*

Njut av mitt liv, som för tillfället består av bilder

När ni tittar på dessa bilder kan ni njuta av lite musik till, så ni kan få lyssna på den här jätte bra låten som Nicole spelar hela tiden här hemma så nu har jag den på mobilen och lyssnar på den hela tiden;)

 
                                                                               

woops

Aa, nu har jag alla bilder på datorn, men jag hinner inte lägga upp dom just nu. Men senare när jag har gjort mina två läxor, det kan jag jag 100% lova, om min syster inte använder den just då för tillfället. Juste biblotikariens son och hon var i skolan ida, och jag så klart känner igen honom efter sanning eller konka från typ 1 vecka sen eller vad det nu var, men det var skoj kan jag säga. har många bilder. Hadee typ ingen röst idag, är jätte hes, kan inte prata så jag skriver på min blogg. var på nötknäpparn i lördas kväll sen åkte jag hem till erik och träffa honom å emma, så tittade vi på film, Anastasia, fick reda på att reik aldrig hade sett den, det var ju rena skandalen så då var vi ju tvugna att titta på den. efter ett tag kom också Monsieur Berglund-Kåwe. Så hade vi alfapet krig. var på julbord i söndags morron, de vaar gott:P

mer får ni veta ikväll;)

Ingen svikare

Nu håller jag på att ladda över bilder från mobben så nu ska ni få njuta, med det kommer att ta ett litet tag. Jag har bestämt mig för att jag ska inte skriva så mycket så går det mycket snabbare;)

brb 30 min

jupp

det blir bilder i helgen det kan jag lova;) må blixten slå ner om det inte händer. (bäst att jag springer)

sorry att jag inte har skrivigt nåt på länge, men jag har ju haft feber. och det får ni leva med:P´

är med emma nu så jag tänker inte skriva nåt mer ikväll

bye

En Snabbis

ska plugga franska, men ville bara komma in med en snabbis lite snabbt. Delise, Erre och BK, mina små änglar. Jag är glad att jag har er, och tack för att ni försökte/lyckades muntra upp mig och Emma efter den lilla.... olyckan med rinnande smink och röda kinder:$ Har haft det helt okej ida i skolan, har inte gjort något spec, eller jo, vi hade bara franska i 20 min, för läraren skulle iväg på ett möte, och dett haraldrig hänt förut. att sluta tidigare från M1. hade riktigt kul i helgen;) Var nere vid Rösjön typ 2/3 ggr, kommer inte ihåg, medans Emma och jag gjorde 11 min långa videos. I skolan håller vi på att göra Secret Santa, vi några tjejer i klassen kom på de, asså det är vi som gör det för oss själva. Vi skrev våra namn sen ska man ta en lapp och köpa en present till den person som man får;) blir lite kul

måste dra, innan päronen får reda på att jag inte pluggar längre :S sen ska vi dricka glögg;)

Shibba

P.S. Bilder imorrn som sagt :) Och det blir riktigt många ;)

RSS 2.0