Mmmm.. Bacon

Ligger i sängen lite lagom efter att Partaj slutat: 22.45. Bara jag som plötsligt kände mig sugen på bacon? Ny stekta bacon som inte är allt för sladdriga eller knapriga. Utan HELT perfekta! Det är nu man känner sig lite underlig. Ni vet när man är gravid så får man olika cravings. Min mamma för exempel när hon var gravid med min syster så var hon ofta väldigt sugen på Cheeseburgare från donken. Vet ni vad min syster köpte en kväll efter att ha varit ute på klubben på väg hem till lägenheten hon vakta åt vår kusin? 10 Cheeseburgare! Åt typ fyra hem och spara resten till frukost. Jag klandrar henne inte då jag själv brukar köpa med mig två till bion. Men kan det ha påverkats av mamma?
Var inte just det jag hade tänkt ta upp från början, men nu blev det så. En lite ön tankeställare sådär innan man ska sova,

Godnatt!! <3


Advertising

Skulle vilja göra lite reklam för mina bloggarkompisar. De gör ett projektarbete om sömn och koncentrationsförmåga. Själv tycker jag att det kommer vara väldigt intressant då de ska utföra experiment på sig själva.
Hoppas man får se när det ska utföras :)

http://isnphilip.blogg.se
http://isnkubilay.blogg.se


Sånt e livet

Finns det något skönare än att skita?
Det är något som kommer på tanke lite lagom när man varit väldigt toanödig, så släpper man bara ut allt! Samtidigt så är ju sex skönt de också, man känner sig lite upphetsad -kåt efter en lång tid av stimulus men inget utlopp!
Då kommer frågan igen: är skita skönare än knulla?

Jag vet inte om jag är tillräckligt expert på ämnet för att ens kunna försöka svara på den frågan. Så you tell me!

Frågan kanske kommer upp senare igen.


Lätt å bra!

Tänkte sova efter varit på scouterna sen sex.
Goooodnatt❤❤❤❤


GTB/GBG

Jag kommer inte ihåg förkortningen till Göteborg... Eller jag aldrig riktigt vetat från början egentligen sååå...
Jag är där nu iaf med Andersson och vi har precis sett på nattbio: The Watch! Kan ni ärligt säga senaste gången ni såg en bra komedi?*

*en rolig film enligt er. Då ni skrattar, inte för er egen skull eller någon annans, utan för att ni inte kan hålla igen! En film som innehåller just din humor.

Jag kan då inte själv komma ihåg. Visst jag har sett många roliga filmer, men det var ett bra tag sen jag såg en film som jag skratta åt genom mer eller mindre hela filmen. Jag kan säga att jag var nog inte den enda som märkte det i biosalongen heller. Filmen innehöll: sex, action, explosioner, vänskap och humor. Jag tyckte samtidigt att det var en väldigt rolig blandning av skådespelare i filmer; har inte sett någon av dom tidigare jobba tillsammans -men kan samtidigt ha guldfiskminne. Jona Hill, Ben Stiller, Vince Vaughn och en till indi-Britt jag inte kommer ihåg. Dom var AWESOME! Som sagt skratta jag, konstant. Om ni ser den så förstår ni min humor. Det är en action film, med människor som inte försöker vara roliga. De säger inga skämt, och de är inte barnsliga heller. De är vuxna som leder en Neighbor Watch för skydda deras lilla samhälle från en ailien invasion som kan vara slutet på hela jorden. Ovanligt många dör, vilket man inte tänker på, men jag var ändå förvånad med tanke på genre. Man fick se lite blod, inälvor och de prata om kukar, öl, sex samtidigt som de tar souvenir foton med en död ailien. Sammanfattar det lite vad filmen handlar om? Den är grymt kul då de alla är så seriösa i sina roller och sätts ihop till ett squad som blir motarbetade av polisen. Det är en seriös film utan såna där moments "vad har det här med filmen att göra?" eller "fan vad spårat, som att ingen kommer lägga märke till det". Rekommenderas till er som tyckte att Trubbel i Paradiset var rolig men var lite för mycket drama, eller tyckte att Natt på Museet var bra -bara en aning för barnslig och icke trovärdiga problemlösningar, eller ni som tyckte att Supersugen var bra men att Jonah Hill var lite för desperat. Den här filmen är ÄCKLIGT rekommenderad till er!

Godnatt på er!


Liiiite uppskjutet

Skulle skriva lite om min helg eller hur? Men det känns ju väldigt ointressant för eran del eller hur? Som William Spetz säger: Livet kom ivägen! 
 
Pöss!

Lawless

Såg Lawless i fredags efter en mysig tacokväll. Berättar mer om den senare, men jag kan säga att Tom Hardy överraskade mig...

GruppArbeten

Vi har alla gått igenom det här. Du sitter i skolan på, vi säger samhällen för enkelhetens skull, och läraren presenterar att vi ska göra grupparbeten. Känslorna är ganska blandade då det kan gå både bra och dåligt.
 Får man välja grupp själv?
Får man välja ämne själv?
Hur lång tid får vi på oss?

Blandade känslor som sagt. Sen kommer sanningen fram. Grupperna är redan gjorda, ämnet är väldigt brett och vi fler veckor på oss. Detta kan ses antingen som bra eller dåligt. Om det hade varit kortare tid kanske det hade blivit mer koncentrerat och mer hade blivit gjort. Ett brett ämne ger det också svårigheter på vilken inrikting vi ska ta och hur vi ska gå till väga.
 
Men vet ni vad? DET GÖR INGET!
För Petra fixar hela arbetet....

RSS 2.0