PYJAMAS DAG

SKOJAR DU MED MIG! GAH!!!! jag hade skrivit ett inlägg så ser jag några roliga flikar som jag testar att klicka på : bild, annons, produkt, länk. Bara för att kolla vad det är. när jag sen kommer tillbaka så är allt försvunnit.. KUL! får man väl börja om..
jag vet inte om jag hade hunnit införa pyjamas dagen för ett år sen, eller om jag skrev om den här. Iaf, den handlar om att DU ska inte behöva ha på dig annat än din pyjamas, med undantag för om du ska ut på stan med din kille eller en gammal vän och fika, eller shoppa julsaker! det är TOTALT tillåtet ;)
Det är också tillåtet om du ska hem från en kompis du kanske sovit över från lördagen, DU behöver inte byta om, pyjamas-byxor ÄR trendiga. Speciellt de som är rutiga, i fina färger, ex. flanell byxor. Har sett tre pers i skolan med pyjamasbyxor, det är lite outside the box, men det är fortfarande coolt tycker jag. Så fort någon går lite mot ströms tycker jag det är starkt jobbat, vad än folk tycker. I skolan går vi fem dagar i veckan hela året, minus några lov. Det jag menar är att det är jobbigt att se snygg ut varje dag. Vi går till skolan för att lära oss, inte för att gå catwalk. ibland kan man ju undra när folk kommer till skolan i 12 cm klackar och typ en cocktail dress. Jag har inget emot folk lite finare kläder, men när folk har på sig sina finaste kläder betyder att de har brist på andra tillfällen att ha på sig dom, det är liiite sorgligt..
Min Pyjamas Dag har jag spenderat mestadels naken måste jag säga, eller jag hade på mig mina trosor ^^
Haft en mysig dag med amerikanska pannkakor, de sista med kakao i, de blev lite speciella. Sen en massa mys och nu sitter jag hemma och borde plugga..
hatar känslan av att det är skola imorgon, har inte haft den än, har bara känslan av ett arbete (eller flera) som måste göra och lämnas in...
HÖSTLOV HERE I COME!!!!

PUSZ!
HETAPERSIKAN <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0