Så det kan gå!


Joinade tävlingen

Amanda Joinade Tävlingen. Hon ligger då sist ;) lycka till kamrater!!!


Längst lugg

Jag har en gäst på min blogg: Jesper Götbergh. Vi starta en tävling i längst lugg. Då jag alltid klagr på att han har en så lång lugg. Jag tycker jag då har längre än honom :) titta själv!


Klippning

Nu har jag klippt mig, igen. Två gånger på omloppet av ett dygn. Fråga mig inte varför, var bara glada att jag inte ser ut så här som jag gjorde för mindre än tre timmar sen


Nattugglan is back!

Hejsan på er alla söwta nattugglor!! Ligger i sängen nu med dåligt samvete för att jag inte gjorde en spanska text på 20 meningar till imorgon. Så enkelt, men ändå Inge gjord.. Tittade på Two And a Half Men ikväll. Varje måndag klockan nio på sexan är det nya avsnitt med Ashton Kutcher :) fast om jag ska vara ärlig saknar jag den flippade Charlie Sheen. Det ärinte riktigt samma sak utan honom, sorgligt är det bara jag som tycker det i min familj. Tydligen hade Ashton fått rekordhöga tittarsiffror på första avsnittet jämfört med Charlies. Hmm.. Myser i sängen, lyssnar på Drop In The Ocean, sååå bra låt, och All I Evert Wanted från Prince Of Egypt. Bara jag som sett den filmen? Samtidigt so jag messar älskling om min passion: JULEN!!!!!! :D <3 <3 synd att vi inte kan fira den tsm, pga att båda firar med sina familjer, det är en sån högtid man spendera med alla man älskar, och han ingår där.. Vill liksom ha med honom.. Saknar dig Tobbe! Ångrar lite nu att jag lyssnar på shuffle, nu kan ju vilken skum låt jag ens lagt till komma upp. Exempel I Coming Up typ gammal från 80-talet? Vill ha mer Prince of Egypt :) Nu känner jag hur ögonen blir tyngre och tyngre.. Borde sova; vakna Sex imorse. Bara jag som känner en konstant sex drive.. Därför man ska ha en sexig kille Next door. Var är Chuck Bassäng när man behöver honom? Godnatt alla Turturduvor!! You know whom I talking to ;) Pusz pusz!!! Hetapersikan

PYJAMAS DAG

SKOJAR DU MED MIG! GAH!!!! jag hade skrivit ett inlägg så ser jag några roliga flikar som jag testar att klicka på : bild, annons, produkt, länk. Bara för att kolla vad det är. när jag sen kommer tillbaka så är allt försvunnit.. KUL! får man väl börja om..
jag vet inte om jag hade hunnit införa pyjamas dagen för ett år sen, eller om jag skrev om den här. Iaf, den handlar om att DU ska inte behöva ha på dig annat än din pyjamas, med undantag för om du ska ut på stan med din kille eller en gammal vän och fika, eller shoppa julsaker! det är TOTALT tillåtet ;)
Det är också tillåtet om du ska hem från en kompis du kanske sovit över från lördagen, DU behöver inte byta om, pyjamas-byxor ÄR trendiga. Speciellt de som är rutiga, i fina färger, ex. flanell byxor. Har sett tre pers i skolan med pyjamasbyxor, det är lite outside the box, men det är fortfarande coolt tycker jag. Så fort någon går lite mot ströms tycker jag det är starkt jobbat, vad än folk tycker. I skolan går vi fem dagar i veckan hela året, minus några lov. Det jag menar är att det är jobbigt att se snygg ut varje dag. Vi går till skolan för att lära oss, inte för att gå catwalk. ibland kan man ju undra när folk kommer till skolan i 12 cm klackar och typ en cocktail dress. Jag har inget emot folk lite finare kläder, men när folk har på sig sina finaste kläder betyder att de har brist på andra tillfällen att ha på sig dom, det är liiite sorgligt..
Min Pyjamas Dag har jag spenderat mestadels naken måste jag säga, eller jag hade på mig mina trosor ^^
Haft en mysig dag med amerikanska pannkakor, de sista med kakao i, de blev lite speciella. Sen en massa mys och nu sitter jag hemma och borde plugga..
hatar känslan av att det är skola imorgon, har inte haft den än, har bara känslan av ett arbete (eller flera) som måste göra och lämnas in...
HÖSTLOV HERE I COME!!!!

PUSZ!
HETAPERSIKAN <3

Retard

En lördagskväll som denna hänger jag hemma hos emilie, hon som ser lite "speciell" ut på denna bild. Vad vi gör nu är inte lika intressant alls som det var tidigare. Glömde säga tidigare att jag syftade på att förlora sin oskuld, jag menar vem säger att hon tappar sin oskuld?

-ey! Du tappa något!
-va, vad?
-din oskuld!

Haha, irl problems, happens me cliff in the quart (swenglish? = stup i kvarten )

Jag har ett hemligt par i min klass, men så snäll som jag är ska jag inte avslöja vilka det är men jag kan avslöja något annat för er istället; jag är en tant.

Pusz!


No Virginity

Säger man att man blir av med sin oskuld eller att man tappar oskulden? Allt hänger på om man ser oskulden som positiv eller negativ.. Är det positivt eller negativt? Jag skulle nog vara neutral i den frågan. Man blir en kvinna när man får mens ( typ i femman?) vad blir man då när man inte har någon oskuld kvar, tant? KUL! och hur långt måste man gå för att inte ha den kvar? Typ köra på i tio min eller bara stoppa in den där gurkan i grottan? Bra fråga..

Pusz <3


X-men First Class

Såg precis x-men First Class, och den var

BRA!!! bäst av alla x-men filmer tycker jag. Och världens bästa låt i eftertexten också :) länkar den när jag hittar den ;) nu faller alla bitar på de första filmerna på plats. First Class utspelar sig när Xavier och Magnito är unga. Raven åldras tydligen hälften så snabbt som vanliga människor. Nu är
Det bara Origins: wolvorine kvar att se :) annars har jag sett alla fem x-men filmer ;)

Pusz!


PS

Glömde säga att jag tagit bort min tandställning :D och en fågel viska i mitt öra att en kompis till mig på ph gillar en annan kompis till mig på so .. Hissa vem?


Fysik eller inte..

Om ni fick välja, skulle ni skippa på fysiken och gå på kör konsert eller gå genom prov frågor för fysiken nästa vecka. Man borde gå till fysiken, vet inte om jag orkar. Vi har ju en till lektion på måndag och onsdag, då kan man offra den här?

Det är mycket i skolan nu innan lovet, och min älskling fyller år snart :) läääängtar till juuuulen!! Ååååå, börja typ gråta när jag prata om julen med
Min banan (kille)
Han heter nu officiellt bananen :D

Pusz <3


Ett år och 17 dagar senare

Det har nu gått ett år sen jag skrev här senast, vaddå försummat den? Ska jag uppdatera? Då gör jag väl det :)

€ Har en pojkvän sen nio månader och åtta dagar tillbaka. Allt är prima skinka

€ Är på mitt andra år i gymnsasiet: internationell sam-natur på Danderyds Gymnasium

€ har beställt en zipperol med DaGys logga på

€ Är helt obssesed with Captain Jack Sparrow. Har en plansch på honom på min vägg

€ Bor kvar på samma ställe

€ Har många nya vänner som jag inte trodde jag skulle bli kompisar med

€ Har fortfarande inte haft en halloween fest

€ Ska se Rihanna på höstlovet

€ Det är höstlov om två veckor

€ Har tonat håret lila ( det är snyggt, jag lovar )

Det finns så mycket att säga, men jag tror det får börja så här. Tills vidare:
So long suckers!!!
Pusz! <3


RSS 2.0