Lite Wierd

Okej, det är lite konstigt, jag tror ATT MINA INLÄGG HAR KOMMIT I LITE OORDNING. Börjar skolan om en kvart tror jag. Jag kommer inte iohåg vad jag har för lektion, tror att jag har So, men en annan klass har precis börjat sin lektion i vårat klassrum. :O ska ha Spanska prov idag. So förhör. Leo ska hem till mig idag. Det ska också bli kul. borde nog gå ner och hålsa på de andra, om dom har kommit än, det vet jag ej.

Bye 

Jag Har ;D

   
Love them^^<33

tffyfysvjhdvjgdjvjvdjvh

Sitter här hemma hos Takmans med Snygg Erre, Emsen, Stoffe. 

Pics!

  

Bilder TWILIGHT


Need it! my precious......

Dräggel Dräggel.....


The wall of M&M's at the M&M store in Las Vegas.


Måste dra nu, ska torka upp på golvet xp 

Toodles

New Design //

Jag har ny design, men jag kan inte se den själv :S Problems! 

Var hos Andersson nyss, vi chattade med Jim, och fixade hans blogg, det var kul ^^


Vill ha!!! xD


As snygg måste jag bara säga att den är^^ Fast nu snodde jag den av Andersson xp. Tuff Shit!
HEh^^

cya(zz) :*

Ismen-Alla Gillar Brudar≤≥Promoe-Svenne Banan

Lyssnar på The Voice, 105.9.
Det är nån hel mysko låt. Svenne Banan :s Emma säger att det är sommarns hit, som förra årets Alla Gillar Brudar

Toodles
Hetapersikan

Hello There fokes, THis is Hetapersikan talking ;) It's Måndah, again, höh

Ska plugga Franska nu, det ska ju bli kul '^^ ähum...
         Fråga: Vad är det för skillnad på strul o hångel??

Asså, alla säger att Hångel är lite mer, typ smeka och sånt. Men är strul bara kyssar med pussar? :S Jag som alltid har trott att det var tvärtimot. Att Hångel var kyssar med tunga och att Strul var Hångel + schmek... Hmm

Städade mitt rum igår:D Inge dam, nästan ^_^           Ska Träffa Emma på onsdag, övernattning, skulle egentligen träffa Leo på torsdag, men han ska ju till Kanarieöarna ..... :S Guu vilken bra flickvän man är  '^^ Så jag hänkar Andersson och Lundborg istället, som inte vet vi ska göra,,, än.

Idag efter bilden så hade Jacob satt ihop lindas och katrins cyklar ^^hehe, det var lite kul. Sen kom han tillbaka och låste upp.... dam dam dam daaa

Ska träffa Emma sen på fredag, då vi ska till stan och handla lite kläd''godis'' och så kanske vi ska till grönan en snabbis, ni vet gulle. HÖh. Sen ska vi testa vattnet, se om det fortfarande är för kallt :P Och sola mcket ;)
           På Lördag ska jag träffa Andersson och kanske Lundborg, och vi vet inte vad vi ska göra men det ska bli kul ^^

Andersson kanske inte kommer imorrn kväll till scouterna, svenska prov. Och Leo är i Spanien. John me... Men jag har bestämt mig för att segla med Karin och Lizzi, sen får vi se vilka mer som hamnar i våran båt ;) Det Sägs att det är fett kul att segla med Lizzi, ,, hehe. Jag älskar när båten lutar :D Luta mer! säger jag bara ;D !! Yeah.

Jag känner mig lite flummig, men som vissa vet:

                                                     FOREVER FLUM!!!!

Pösss
/ Hetapersikan <33  
Lite mer Kåt-Talk om jag får be 8)

Let It Rock-Kevin Rudolf ft Lil Wayne

är hemma nu, har varit på sjukgymnasten som jag är hos två gånger i veckan ;P Ska handla av Emma innan söndag ;) Imorrn är det stadspromenad på söder, då ska vi göra våra svenska redovisningar. Bläääääääää!

Hade som sagt spanska prov ida', det gick åt helvete;;; funderar på att hoppa spanskan helt och hålet. jag är inte ens bra på det och tycker inte det är spec. kul, varför ska jag gå kvar då?

Jag vill ju bli brandman som vissa vet, men det verkar inte finnas ett bra gymnasium... SÅ jag får väl gå typ danderyds gymnasium -sam och sedan gå en utbildning efter dagy. Då har man ju fortfarande chansen att ändra sig om man nu bestämmer sig för att bli jurist eller nåt istället.

Ska åta hamburgare nu som mellis ;P är jäkligt hungrig ....


xoxo HetaPersikan

Suddenly I See - KT Tunstall

Ska ha spanska prov ida, har inte pluggat nåt. skulle vara klar med min svenska redovisning ida', den blev väl hyffsad, men tara å Cajsa blev inte alls nöjda. Jag pallar inte med skola just nu.

Ska till Andersson på lördag på Barken träff!!

Alla Scouter från barken, om ni läser det här så ska ni vara hos Adersson senast halv 7"!!

Sen så får man sova över om man vill ;P  Så klart man gör det^^ Jag ska göra det. Sen så ska jag ta med mig batman The Dark Knight! DEn är FETT brah! Micke ville att vi också skulle se Populär musik från vittula för att den var tydligen snuskig och dom hade bara sex genom hela filmen.  Vi ska käka Tacos ;P Jag var fett sugen på det igår kväll BTW.

Det var kul på scouterna igår, fest det var typ nästan alldelles vindstilla.... Jag fick sköta skotet till storseglet, jag gjorde inte så mkt. Jag Och Leo stog och gullade som vanligt när vi blev klara.

Jag börjar känna mig lite konstig, ida' var jag nästan svimmfärdig, igår hade jag 37.5' feber. Jag tog Alvedon och åkte till scouterna. Imorse Hade jag ont i magen på höger sida, de är tydligen där blindtarmen sitter :S enligt nicole.  Hoppas det inte är värsta felet på mig.
         Har som sagt Spanska prov ida', har inte pluggat nåt :S hann inte igår kväll. Så Andersson ska hjälpa mig på lunchen, men då hade ju jag tänkt vara med Leo... aja, måste väl satsa lite på skolan också antar jag.
tur att jag har Andersson som talar in lite vett i mig xP

xoxo Hetapersikan

Little Pigglet....

sitter nu i skolan, har precis disikerat gris hjärta, det var ju.. .ähum kul. Höll på att spy, men det var ju en upplevelse.

Ska till Åland på Lördag :D!!! Det sk abli fett kul, vi ska cykla, prata, köra sanning eller konka (enligt Leo) och vara uppe sent. Bada, basta (enligt Katrin) jag längtar! ;D Jag har inte packat än, men jag ska börja ikväll.

Var operations dagsvärket igår, jag och katrin bakade och sålde, vi känade in 253kr var. Det är bra måste jag bara säga, för att man skulle käna in minst 150 som alla andra har med sig. Jag skänkte alla mina pengar, sen idag hittade jag liten behållare medstift, FULL med stift, det kallar jag karma ;)

Åkta gummi båt på edsviken igår kväll, jag lägger upp bilder när jag kommer hem, nu sitter jag i skolan.

Det var nåt mer jag skulle säga men jag kommer inte på det just nu, jag får skriva om jag kommer på det ikväll....


See Ya'll ;)

xoxo Hetapersikan

Valborg

-nu har det varit valborg, ännu en gång. Det var kul. Bilderna hittar ni på min fb, det är mer än 200 bilder, och jag orkade in rensa, så ha så kul^^GIck ner till brasan, tog kort på random personer. spöade upp emils kompisar, eller jag gjorde inte de. Ja försökte stoppa stoffe från att spöa upp en liten tjej som är typ 11 år. Synd för henne. Fyrverkirierna var väldigt prettie, måste jag bara säga. Läst ut min bok. As bra än en gång. Har inte mycket att säga, så ni kommer att få höra av mig snart.


xoxo Hetapersikan

Sista April 02.37, eller ska jag säga första Maj :S

Nu är jag helt död. Jag kan inte skriva nåt just nu, men jag ville bara säga att det var kul på Valborg, som vanligt^^ Bilder och mera beskrivning ser ni inom en vecka genom min blogg, vilket senare dyker upp på fb.

Grattis Emma till att ha skaffat FB!! hoppas du har mig som kompis^^

Nighty!:* <33

RSS 2.0