Är det bara jag eller är det vår ute?

Asså jag vet inte om det är för att datorn jag använder just nu är gammal eller om det är för det börjar bli problem med blogg.se nu igen. Det hände förra året rätt så ofta, hoppas det inte händer igen. Jag vet inte om ni märkt det, men arkivet har flyttat sig till längst ner å sidan, eller det är inte bara arkivet, det är hela headern eller fan den heter xP Men jag har också märkt att det inte är så på bara min sida, det är så några andra bloggar som jag har besökt också.... är det en sammansvärjning.

''sammansvärjning''......

 vilka har sett den filmen. Det är med Bruce Willis (om jag inte tar mig fel) som är fett paranoid om att alla är emot honom typ eller nåt. Och så slutar det med att ¨bsschcht¨....dör...¨bsschsht¨...sen så flickan blir ¨bsschcht¨...

Nää, jag ska inte berätta hur den slutar, men jag ska bara säga att alla jag sa var sant :O  ^^

Se ya'll next time

Puzz:*

Pryo dag nr....? tappat räkningen (x

Sitter här i mitt egna lilla arbetsrum och lyssnar på lugna favoriter. Har precis åkt upp till tredje våningen med den blå sparkcykeln ( som jag nu för tiden använder vart jag än ska) och hämtade post. Det är då jobbets cykel, och det är så kul att se andra 40 åringar åka runt på såna, och så ka dom inte säga till mmig att jag inte får åka runt på den :D Det är en sån där stor som man inte kan ramla av xD.

Ska till scouterna ikväll, men ska inte på metor middag imorrn, för det första så är det fett tråkigt, om jag ska vara ärlig så gillar jag inte våran mentors grupp, jag har inget emot Eli och Carro, fett sköna personer ;) men det är inte alla i våran mentorsgrupp. Lite jobbigt. För det andra så ska jag dra ut en tand den da'n, och då man ju inte senare några timmar sitta och äta revbensspjäll, hah! då skulle jag nog bara börja blöda mera (x

Hade det kul i helgen när jag var med GG:s. Tittade på skräckfilm, disney, hade earth hour. En rolig kväll helt enkelt. För bilder (vilket jag inte har) checka out Odannas blogg och delay-la's , yeahy! som jag och emma skulle ha sagt det (x

Vet inte om jag ska vara hemma på påsklovet än, får nog veta det snart, annars blir det kärrdal fest!! hah! nee, men jag har inte vart hos er på ett tag, har inte träffats så mkt (bortsett från i lördags då), så ska ju jag och emma starta våran klupp också, JAAA,. Jag tycker vi ska göra en hemsida och sätta ut affischer, lite väl seriöst? aja, det tycker inte jag :) Emma, allvarligt jag tycker att vi borde skaffa en hemsida som man kan bli medlem i!! :D PLZ! och sen måste vi hem till Bk:s och Kolmodins och sätta våran plan i värket, juste Erik åker bort över påsklovet, tror det var sönad till torsdag eller något sånt : /  Kommer sakna dig Snygg Errk!!!<33 KRAM!

Puzz:*

Blivande sekreterare (pryo dag 3)

Sitter här prao igen, det är väl kul.

Jag var ledig i tisdags för det var planeringsdag och då skulle det finnas nåt att göra här. Men jag sov rikitg bra den dagen, det måste jag säga. Var astrött imorse, hade tittat på Fantastic 4 igår kväll.
    Just nu sitter jag i kassan och skriver in patienter, det är askul, och jag har fått ett eget kort och mammas nyckel så nu kan jag komma in de kodade dörrarna och alla kontor, hehe. Och nu kan jag sitta på en dator, jag behöver inte mammas kort. Jag kanske ska bli sekreterare när blir stor i alla fall.

Fast jag har alltid sagt när jag var liten, eller i mellanstadiet att jag ville bli brandman. Det är säkert askul det med, emma är där på pryo dag. Jag vill också gå där. Fast det var askul här ;P Mamma sa igår att det var 50 utav 5000 brandmän som var kvinnor!! det låter som ett jobb för mig ;) lite farligt och spännande men man räddar ändå liv, fett kul :D Det ska jag bli. Jag har alltid sett mig som en pojkflicka ;)

Se Ya'll!!

Puzz

Nu Pallar jag inte mer

Råkade visst få allt hamna i mitten, hoppsan ^ - orkar inte fixa nu. Är för trött, tar det någon annan gång xD

 GodNighty!!


Puzz!:*

02:00 Samma kväll

Känner mig fett trött men orkar inte lägga mig. Håller på att fixa till små skavanker på bloggen. Jag har alltid gillat enkla, inte för mycket små detaljer, så jag valde den vita. Nu försökte jag lägga till några bilder, dom är inte klara, men ni ska få se. Jag har hittills bara skrivit till lite saker på profil och bytt namn och ändrat beskrivning. Längre än så har jag inte kommit ^^ Sitter och gäspar här.

Juste svar på Bk:arnas frågor

*Halv sju
*Något liknande till Nacho Deluxe på Taco Bar, tror jag,,..,.


Nu vill jag bara att alla ska gilla The Call, så alla som har en gitarr eller piano hemma, varsågoda och ta emot och spela, lyssna på låten och sjung till!! Kör hårt, jag kommer förhöra er sen, Lita på det.


Bb                            F

It started out as a feeling

                    Gm             Eb

Which then grew into a hope

                   Bb                   F

Which then turned into a quiet thought

                    Gm                      Eb

Which then turned into a quiet Word

       F                                F7

And then that word grew louder and louder

Gm                       Gm7

'till it was a battle cry

                  G#

I'll come back

                 F    Bb

When you call me

 Bb             Gm          F

No need to say goodbye

 

 

Bb                                        F

Just because everything's changing

                            Gm                             Eb

Doesn't mean it's never been this way before

Bb                                     F

All you can do is try to know who your friends are

     Gm                        Eb

As you head off to the war

F                            F7

Pick a star on the dark horizon

        Gm          Gm7

And follow the light

                  G#                   F Bb

You'll come back when its over

Bb             F           Gm

No need to say good bye

                 G#                   F Bb

You'll come back when it's over

Bb              F              Eb

No need to say good bye.

 

 

Bb                                    F

Now we're back to the beginning

                Gm                                 Eb

It's just a feeling and no one knows yet

Bb                                        F

But just because they can't feel it too

             Gm                                  Eb

Doesn't mean that you have to forget

F                                        F7

Let your memories grow stronger and stronger

Gm                             Gm7

'til they're before your eyes

                    G#

You'll come back

                  F    Bb

When they call you

Bb             F           Gm

No need to say good bye

                   G#

You'll come back

                   F   Bb

When they call you

Bb              F              Eb

No need to say good bye


Pryo Dag 1

Första pryo dan var jobbig, stog och höll på att sortera journaler i 2 timmar, men jag var riktigt bra på det måste jag bara säga (: Igår, söndag, så var vi i Kista och åt persisk mat på resturant, det var gott måste jag bara säga. Jag åt Kyckling och köttfärs kebab, jag älskar det. Kebab man köper på stånd är äckliga, man vet aldrig vad som finns i dem. Malda och ihop tryckta på den där snurrande grejen som dom sen skalar.
I Kista var jag och kollade lite på Gina Tricot, och jag handlade (sorry Frida, men jag var i stort behov av att handla, så jag tänkt att medans jag ändå var där så slår jag två flugor i en smäll, men jag har inte shoppat klart om du trodde det (; ) :
Ett Par Jeans ( slitna och lappade Ljusa ) 499 kr
T-Shirt  ( vit med blått ankare )  99   kr
Sjal ( vit/silver randig) 79   kr
Så där snabbt gick det att göra sig av med ett present kort på 400 kr, så blev jag sponsrad av mamma också. Nu är klockan 00:00!! önska er nåt snabbt!! HAH! jag hann. nu är den 00:01! Men säg inte vad ni önskade er, då går det inte i uppfyllelse.
På jobbet idag Så blev det tårta, en (mjuk)marräng med hallon, en choklad med hallon sorbet, en cheesecake med jordgub greja moja. Mamma tyckte mest om cheesecake, jag vet inte om jag tycker mest om choklad eller marräng. Alla mammas jobbarkamrater tyckte om cheese caken iaf. Dom var roliga, på sitt sätt. Inte såna stela tråkiga, dom satt och skojade och hade roliga skämt ( typiskt mamma skämt också ) även fast dom var 40+. En av dom hette Eva Lindberg....
Är ledig imorrn, det är planerings möte, och mamma tycker det är fett tråkigt så jag behöver inte komma med, så jag stannar hemma och har sovmorgon. Har inget att göra, vad ska jag göra imorrn? kommer bli fett tråkigt att bara ligga hemma iaf.
Har tagit ut en massa nya låtar från nätet. Jag älskar The Call, sjungen av Regina Spektor. Jag råder er att lyssna på den. Jag tror jag lägger in den överst på min spelnings lista så att alla kan lyssna på den. Glöm inte att ni får trycka på play själva. Juste, jag själv tycker det är jobbigt om musiken går i gång själv, spec. om man lyssnar på en så blir det värsta wierda mixen, så jag gör att ni får välja om ni vill lyssna på min musik eller inte (; fett snäll jag är där (x
Ses Lördis Kärrdal!!
Mer från mig får ni en annan gång.
Puzz:*!!
And who am I?
I never tell.
xoxo  Gossip Girl

Checkar Gina Tricot

Jag älskar våren, in med det nya och ut med det gamla. Nu snackar jag förstås om kläder då, heh. Men jag tror jag har kommit till värsta stadiet, men jag har börjat handla, på riktigt! förut var det, nee, det behöver jag inte, jag sparar pengarna till något bra. Men nu, ¨Ååå, har du sett den scarfen!? den är såå snygg, måste ha den!¨ Det är allvarligt nåt fel på mig, jag håller på att bli en shopping monster, Jag redan köpt en skjorta på hm, den gröna. 


Är det fel och vilja likna en sjöman? https://www.ginatricot.com/#/product/26489505 -Fast det ser mer ut som en sommar klänning. Vem vill hänka till Gina tricot och checka vår/sommar kläder. har ett presentkort där i från jag måste göra mig av med (; 

Sen så var det en jättesnygg guldig scarf där som jag måste checka. 79 spenn, inte mkt. 

Vem kommer?

Frdag, känns som trsdag

Nu har det varit lite konstigt i skolan, missförstånd hit och dit, folk tycker si och folk tycker så. Sen så är det även folk som säger en sak men som gör en annan sak, dubbelmoral för att vara helt korrekt. Det är en av det saker som jag hatar mest, dubbelmoral. Jag tror jag har valt sida, men jag har hittills lyckats undkomma fights i skolan med andra, och andra inte. Men nu tror jag det är dax. någon gång måste vara den första. Eller så löser allt sig för sig självt (:

Jag säger bara, dra inte förhastade slutsatser när ni inte hört hela historien.
Jag tror inte någon har hört hela historien. Men det känns som man har hört lite av båda.

Men det är fortfarande rätt så oklart.

aja, Ska på Discoo Discoo ( som zohan skulle ha sagt ) imorrn, ska se ut som en afrikan, det ska bli kul... hö hö. Undrar hur alla andra ser ut, hmm. Ska träffa linda katrin andersson innan så går vi dit tillsammans. Och jag har ingen aning vad jag ska ha på mig!! help.

Ska träffa GG nästa lördag, det ska bli chilligt d: sen så ska jag bara praoa hela nästa och veckan efter. *Om någon vill göra nåt, kontakta mig. Jag jobbar på Danderyds Sjukhus, Rehab klinik. Hus 38. Fråga efter Prao elev, Marie Hilmersson's dotter ( och inte Hillmarsson ) eller bara sms:a mig (x Jobbar 9-13, chilligt säger jag bara.


 

Ville bara tillägga att detta var en snygg sko som jag hittat helt random (x


Hate-a the schoolish!!

Nu ska vi ha svenska snart, då är det en massa redovisningar, så då ''är det bara att luta sig tillbaka och andas'' citerat av Elin. Men sen ska vi ha matte, och min grupp ska möjligtvis redovisa, vilket SUGER!! jag fattar inget av matte uppgiften och sen så har jag fått att göra en cylinder som rymmer 4 bollar. Men jag vet inte hur man räknar ut en cylinder"!!! ALLT SUGER JUST NU. SEN så ska jag ha spanska prov imorrn. Och jag måste lämna in ett biologi arbete som jag har sagt till läraren att jag är klar med, fast jag egentligen inte är... Så vi har Prao nästa vecka, det blir fett chill:-)

Men allt i skolan SUGER! där med basta:::!

PUZZ

Lena Ph ( robert gustavsson med stång i röven )

Rekomenderas ej för känsliga tittare ^ -

Hope & Glory Lyrics

Vet ni, nu ska jag vara snäll och ge er text och musik så att även ni kan bli Måns Zelmerlöw fans som jag, fast nu får ni bara Hope & Gloria, Cara Cara Mia kan ni få lite senare ^ - ^

B F# C#

 

D#m

It’s gonna be the one

Bbm               D#m

It’s gonna be the one, yeah

D#m

I’ll tell you lover, lover, it feels so strong

           F#

It doesn’t matter if life wants to prove us wrong

C#                               F#

We’ve gotta make it through, mh, we’ve gotta make it through

F#

I’ll tell you I’ve been a solider since

D#m                                 F#

I’ve fought a battle for my life in many ways

          C#                             D#m

I’m gonna fight for you, yeah, I’m gonna fight for you

F#

Don’t stop!

 

 

B                      F#

I’m still standing for hope and glory

C#                      D#m Bbm

I’ll be fighting for my love story

B                      F#              Bbm

I’m still standing for hope and glory, now

G#m               B            F#

All the battles I lost and the battles I won

C#                    D#m

This will be the one, this will be the one

Bbm  B                      F#

Ohh, I’m still standing for hope and glory

C#        D#m

And love, it’s gonna be the one

       D#m

(Yeah, it’s gonna be the one. Yeah)

 

C# F#

 

 

D#m               F#

Now, its a lover, lover, a heart can break

D#m

You never know how much trouble a heart can take

C#                              D#m

I’m gonna be right there, yeah, I’m gonna be right there

F#

Don’t stop!

 

 

B                      F#

I’m still standing for hope and glory

C#                      D#m Bbm

I’ll be fighting for my love story

B                      F#             Bbm

I’m still standing for hope and glory, now

                  B            F#       

All the battles I lost and the battles I won

C#                    D#m            

This will be the one, this will be the one

Bbm  B                      F#      

Ohh, I’m still standing for hope and glory

C#                              Dm

And love, it’s gonna be the one

F#                D#m

It’s gonna be the one

D#m

It’s gonna be the one

C Gm  D

Don’t stop!

 

 

C                      G

I’m still standing for hope and glory

D                            G

I’ll be fighting for my love story

C                      G               B

I’m still standing for hope and glory, now

Am                C            G

All the battles I lost and the battles I won

D                     Em

This will be the one, this will be the one

B    C                      G

Ohh, I’m still standing for hope and glory

D                              B

And love, it’s gonna be the one

D                 Em C#m D# G Em

It’s gonna be the one

 

 

 Jag äger på den här låten vill jag bara tillägga;) sitter och gormar här hemma


Hope and Glory!!

Nu ska jag göra mitt arbete i syslöjd, det ska ju bli kul...NOT!

Såg ni melodifestivalen igår? Måns var så här nära att vinna I--I och låten som vann var så här nära I----------------I You Get My Point. Måns var så HiMLA nära, kan inte tro det. Jag satt och hejade på Alcazar-Stay The Night, EMD-Baby Goodbye, Måns Zemlerlöw-Hope and Glory. Nu sitter jag och lyssnar på melodifestivalen genom tiderna. Emilia-You're my World var inte heller så dålig tycker jag, men La Voix SÖG!! jag låg och grät igår kväll, bokstavligen, för att Måns inte vann. Eurovision suger, alltid den som man hejar på förlorar. Nanne Grönvall-Håll om Mig, Måns-Cara Mia, ALLA! ingen idé att titta i huvudtaget! BWO-Lay Your love on me. Varför vill inte gud hjälpa mig. Jag lovar att svt redan valt ut vinnaren innan man börjar ringa in, det suger! 

(ALLA dessa låtar jag nämnt finns nu i min spelningsslista och kanske fler)

Much Better

Nu känns det bättre, Alex är inte dum mot mig längre (*host host* tack vare kompisar) så skrev han förlåt till mig på facebook....

Nu återgår allt till det normala. Har sett på ugglor i mossen med mamma och nicole, alla as garvade. Nä, nu måste jag dra, mamma är ensam i vardagsrummet ( nicole är hos lucas, albert sover ) .

SES!


In da schoolish

Här sitter jag i skolan. Har precis haft idrotts prov. Gick väl så där om jag får säga det själv. Ska ha So snart. Vet ionte direkt vad jag ska skriva om direkt, men jag kände bara för att logga in på min blogg och skriva något. Ska till tandläkarenn efter So:n sen ska jag ha franska redovisning med några till i min grupp. Det ska bli kul, för vi har gjort värsta parodin,,, hehe. Synd att ni inte kunde se den, det skulle vara kul. Jag tog med mig en rymdpistol till skolan idag, det är till franska redovisningen. Det är mycket snö ute idag. Man vågar inte gå ut på skolgården ifall någon ska kasta en snö boll. *Hhe, det har inte jag gjort. Jag stog bara tittade på när Katrin och Linda kastade sig ut bland F killarna ( so och matte inriktningen) Fick lite besök igår kväll av Katrin och Linda. Dom kom förbi mitt hus så vi gick förbi Frida och guck på en kvälls promenad. Det var kul. 
    
Fisken då mobbar typ mig och har sagt till alla andra som han känner att jag är en Fjortis jävel, det är inte så kul att få såna kommentarer i sion fb så jag tog bort honom och hans kompisar från kompislista. HAH! ki fick han. Jag och ´Linda ska komma på värsta grymma saken att skriva till honom från henne sen innan hon tar bort honom.

Jag hatar värkligen tangentborden här i skolan, man bara stavr fel hela tiden för att dom öär så obekväma. Kan inte göra något år det. Lite CVreepie att sitta och skriva här på datorena i skolna. man tror alltid att det ska står nån bakom en och har kommit på an att sitta och göra något annat en skoluppgifer. Förvånat mig att ingen ahr kommit än.

Ska ha Matte redovisning i över morrn, det är så mycket i skolan just nu. Mtycket läxor, mycket prov. Föresten ska jag vara med Frida och de andra på Fredag. ska fira Fridas födelsedag, undrar vad hon önskar sig.....?

Jaw Knee!!


Mätt å go

Nu sitter jag här igen framför datorn klockan 20:17...

FAN, DÅ HAR JU SPECIAL VICTIMS UNIT BÖRJAT!! LAW AND ORDER

DET GÅR JU VARJE VARDAGSKVÄL KLOCKAN 8!!

OCH ÄVEN PÅ SÖNDAGAR KLOCKAN 10 FÖR DOM SOM VILL SE DOM NYA AVSNITTEN!

SHIT. måste dra. tänkte skriva värsta långa inlägget, men det får väl bli senare någon gång. 


Tja då

Ugglor in da moss

Asså gud vad jag garvar mycket när ser den här filmen, ändå har jag typ sett mist 15 gånger. Lika kul varje gång ;D


Rekomenderas!
Acoustic Parodi

Jag lyssnar mycket ny för tiden på Acoustic Parocy, man måste medge att dom är fett roliga ;D
It's to late to....

Jao det är lite väl sent, men jag kan säga att jag tar det till nästa jul istället. Jag tyckte bara den här filmen var så bra ;)


Jag är ett nytt fan Ica reklam


Dom är bara FÖR bra

RSS 2.0