Saturday night

Jag var hos Emma lördags kväll. Vi bakade en jättesnygg kaka till Snygg-Erre, och den var inte så äcklig heller. VI gick över och sjöng en sång som vi hade skrivit till honom.


Erikas song  by Pempras Gegga 

( Live your life )

Eeerrik-aaaaaa

Vi vill gratta - på din namnsdag

Just live your life eeeyyyooouuuuueeeö

( jingle bells ) 

erika erika vi vill säga hej
på din fina namnsdag om du varit tjej, HEY!

( Dragon stagin they )

Vi har bakat kakan här till dig
bara dig dig dig

bara bara bara dig

( All I want for x-mas is you )

Men vi hoppas fan nu

att du bjuder herru du

fast du får bestämma själv

Men kom ihåg, det var VI som gjorde den!
 
knäpp med fingrar

aaaoooooooooooOOOOOOOOoOoOUUUUUUH

( lay your love on me )

Don't waste all the cake on yourself

Lay all your love on us!!!

 

New Moon is coming to get you

Jag har hört av säkra källor att New Moon har Premiär den tjugonde november i år! asså, det är ju ett tag kvar, Men ändå :D 

Ska till Emmas landställe på fredag, juste då jag är ledig ;) för att jag var på öppethus i lördags. Det var kul där, och jag som trodde att det skulle bli jätte tråkigt att stå och langa mackor. Det var kul och stressigt på samma gång xD Så på fredag eftermiddag så åker jag iväg och kommer hem på söndag, juste, jag ska till kungsberget på torsdag med skolan. Ska träffas i skolan klockan kvart över 7, för er som inte visste det. Sen så kommer jag hem vid runt 6. Jag har dock då aldrig stått på ett par skidor, så det ska bli rätt så intressant. Katrin sa att hon skulle lära mig de grundläggande grejerna så jag inte ramlar av liften eller typ kör av backen (om man nu kan göra det, vilket man inte kan, men det kan säkert jag). 

Sen om en vecka så ska vi till Ösby Sjön nere i Djursholm, om det nu ligger där. Och ha idrotts lektion, vi ska bada i isvak. Fett kul:D Fast alla är inte så PÅ med det är med att hoppa ner i det is kalla vattnet, men jag ska fett göra det. Så himla kul det kommer bli;D Så den här veckan var både kort och kul. 


Måndag :  Jag är sjuk, blev det i söndags eftermiddag

Tisdag : Skola, franska redovisning. Gick brah, tack vare Frida :*

Onsdag : Kemi prov

Torsdag : Kungsberget

Fredag : LEDIG! stan med Kinder, Andersson och Kate. Eftermiddagen --> Emmas landställe ^^

Lördag : Emmas landställe^^

Söndag : Emmas landställe^^--> Hem

Vet ej när jag kommer hem, men det får jag väl reda på på lördag, eller söndag morgon xD
Jag ska försöka att ta några bilder, men jag kan inte garantera, ibland så  glömmer jag bort när man har kul.

Jag vet GG, vi kan ta med några läskiga filmer som vi kan titta på på kvällen, fett läskigt 8D

I have discovered one thing,,,,,,.. I LOVE OC!!!

You heard right ;) I really love oc :P

Hade tänkt köpa nån säsong, eller varför inte alla, jo det ska jag säga er. För det är DYRT! 
jag ar redan fyllt år, så nu är det för egna pengar, fast det har ju hindrat mig förut xD haha

Såg Oc förstA gången hos Lundborg i fredas, först, bah. Mmm, vi kan väl se oc, fast jag hade inte så stora förhoppningar för att det var så bra. Men efter bara några min så, WOW! Vi måste se ett till! så jag och Lundborg tittade på tre avsnitt av OC!! ASBRAH!Bjorn Gustavsson, så jevle het!!

 

Onsdag 2009-jan-20(?), 16.51
STUDDY! STUDDY! STUDDY!

Jag behöver nog inte säga mer


I'm The King Of The World!!

Nicole lyssnar VÄLDIGT mycket på Queen, dom är väldigt brah måste jag nog säga, tänkte jag inte på förut, men dom äger ju:D så ja, nu är det jag lyssnar till också, and ofc The Killers - Spaceman and Shontell - Battle cry alla är helt underbara, musik är en underbar upplevelse i livet. Utan det så skulle allt vara mycket tråkigare, jag menar tänk er Titanic när dom står där framme och hon skriker I'm The King Of The World Det skulle inte vara så kul om det inte var musik också, - Jahopp, ska vi  gå in nu, jag fryser rätt så mycket, och det finns inget att göra här ute, om inte, Av ren sammanträffande att vi störtar in i ett isberg, men det skulle ju aldrig hända....  Naj, det skulle nog aldrig hända, dah!

  

Homework, Homework and another Homework

Det är bara läxor hela tiden. Och så ska ju jag ha prov imorrn, mmm det ska bli kul. Sen så måste jag skriva 5 bokrecensioner, varav 3 är på engelska, det ska bli ännu mera kul. woppie! hittar inga ord för min känsla just nu. Och jag som hatar No ämnen, det är såå jobbigt. Kemi, Fysik, Biologi, Teknik. Jag hatar alla dom fyra. Då så satsar jag inte så värst mycket på att få bra i dom ämnena,,, kanske inte så bra...
                                                                  
  

Sorry, again

Tycker bara så synd om Jacob Black...


SÅ! Det var bara det jag ville ha sagt.

Jag tycker jätte mycket synd om honom, jag tyckte verkligen om honom, och sen så.... :'( wwoooooohaaaaaa!!! :'(I

Jag börjar gråta på riktigt när jag tänker på honom. Jag vet, jätte många är trötta på att höra mig prata om Twilight, för det är så himla UTE just nu, tycker i alla fall några jag känner. Men för mig kan aldrig Twilight bli ute, det ska ni höra Twilights fans, ni finns alltid i mitt hjärta ;) :*

The very last one, I hope...


I couldn't keep my fingers off this pics ^^SOrry


Fan Satans Fucking Assholes Helvetes Jävla Guds Kuk-Skit!! ( nu kommer jag nog hamna i helvetet :S )

Japp, ni hörde rätt. Jag svor!! på min blogg!! fast det har väl ändå hänt tidigare måste jag nog erkänna.
       Idag när vi skulle gå från skolan, SÅ vet ni de flesta att det först regnade, sen regnade slask ( slaskade )  tidigare idag, och sen så börjar det att snöa. SÅ sen när man är på väg till mörby för att ta bussen, så springer jag och Katrin ut för att fånga snö i munnen ( hehe ) men vi ser inte då att vi springer rätt ut i slask pölen ( som det bara var en enda stor över hela Danderyd ) och det läcker igenom mina skor så jag får våta, sura strumpor. Sen efter ha gått i allt slask på väg till bussen så får jag veta att mina bussgick för 4 min sen. Och att nästa buss gick om en halvtimme, om jag inte ville ta 602H som går Hela (jävla) vägen runt. Så jag joinar Elin och Katrin i Ica för att dom skulle handla. Jag upptäcker att min plånbok är hemma; kan inte handla. Står i kön och väntar med de andra då jag upptäcker att jag inte kan hitta mitt BUSSKORT!! Jag ringer mamma och säger att jag inte har mitt busskort: Jag får gå hem i snö slasket. Mamma blir orolig och frågar var det kan ligga och undrar vart hon ska leta, jahopp. Hon brydde sig bara om kortet hon frågade inte hur jag skulle ta mig hem. Så var det med det. 
    Efter några min upptäcker jag att jag har busskortet i min andra ficka. ( Puh, xD ) Så jag springer till bussen för att inte missa den och hinner med. Bra, nu ska jag bara sitta här i 20 min tills jag kommer till min busstation. Sitter på bussen och letar efter Breaking Dawn, Fan. Jag tog inte med mig den idag. Jaha, får sitta och titta ut i tomma intet idag i 18 min. Det är lugnt, jag är hemma snart tänker jag. Kommer av bussen och går ut i snön, eller slasket var det faktiskt. Känner hur mina strumpor är blöta och sura, vill bara hem i värmen. Går typ 2 m innan en mörk combi ( säkert Audi ) kommer i full fart förbi mig som går på trottoaren i en kurva, bilen slirar lite och fortsätter. Jag står där as sur och grinig och hungrig för den jävla fucking bilen skvätte ner mina ny tvättade jeans med mörkt, brunt slask. Bra det kan inte bli bättre än så här tänker jag.!

Med tanke på imorse så var det här droppen. Jag går upp kockan kvart i 8 för att vi börjar som vanligt kvart över 9 med matte. Jag sitter vad frukost bordet och har precis ätit upp min skål med flingor och mitt glas med juice. Sms:ar Belle A om vi behöver några idrotts kläder till jumpan ida, hon säger ja och frågar var jag är.
      Jag, öööö. Varför vill hon veta det? klockan är typ 5 över 8 på morronen och vi börjar inte förns om en timme. Hon ringer mig:

Belle - Hej, var är du?
 
-ööö, jag är hemma, hursa?

- Ska inta du till skolan ida?

- ähum, jo. hursa, vi börjar inte förns om en timme?

-asså, vi börjar 8.25 idag. det är någon matte tävling vi ska ha, så vi börjar 8.25 idag och nio imorrn.

Jag fick en kortslutning. Vi börjar om  10 min, och  jag hade tänkt ta bussen som gick tio i 9. Det fanns ingen buss som jag kunde hinna. Jag stog i min pyjamas helt osminkad med ruffsigt hår. 

- VA!!! börjar vi om tio min????!!!

- Aa, fast det är typ ingen här, asså från våran klass.

-vaddå ska alla klasser var med i tävlingen?

Shit! 

-Vi ska vara i aulan.

ännu mera Shit!! alla 8E klasser i aulan, nu är det värsta tillfället att komma för sent, man rusar in i aulan där alla sitter helt tysta med sitt jävla matte prov! och jag kommer helt osminkad i pyjamas med väskan på axeln!  Min värsta mardröm, och alla tittar upp för att se vem det var som kom in rusande. 
        Okej, det hände då inte mig. Så sansad som jag var ( Host ) så sprang jag till mitt rum och slängde på mig en t-shirt och ett par jeans. Springer till badrummet och borstar håret snabbt och slänger ner allt mitt smink i närmaste necesär  och rusar till mitt rum. Sliter ut ett par byxor och en tröja till idrotten. Springer till mamma ( som tur nog inte hade åkt än, hon skulle åka 20 över 8 för att skjussa albert till skridskorna med skolan) och säger att jag måste ha skjuss till skolan snabbt för att jag börjar om 5 min. Jag ringer Katrin i bilen och frågar vart hon är. Hon säger hon är vid skåpen uppe i skolan. Hon tar med sig en penna och sudd till mig och väntar utanför aulan på mig så jag slipper springa upp till skåpen och bli ännu mera sen. Jag kommer precis i tid, och jag ska säga en sak:  det värkade som om jag inte var den enda som inte visste om att vi skulle börja tidigare ida ;)

En händelserik dag måste jag nog säga, men det är på grund av sånt här som man värkligen uppskattar att man har en mamma :D När jag kommer hem as sur dyngblöt och hungrig ( vilket menar att när jag är hungrig så kan jag börja gråta och skrika för ingenting ) så har mamma redan fixat i ordning min middag, revbens spjäll. Mamma, du är bäst :* skjussar mig när jag kommer sent och lagar as god mat och älskar mig fast jag kan vara en liten sur puppa och en jävlgt bra retsticka xD

Started with a low life, next thing I knew they ripp me from my bed...

The Killers - Spaceman

Verkligen lööööövar that song, är överst i min spelningslista ^^bara att lyssna och njuta

I had wrong there, heh! ^^-

det var visst inte cold case igår kväll ^^-  Det var Law and Order, började klockan 20.00 Cold Case ska vara varje vardag klockan 20.00 men dom har väl ändrat lite. Juste Det är nya avsnitt av Law and Order -Special Victims Unit och Cold case på kanal 9 klockan 21.00 varje söndag. Jag och mamma har blivit värsta deckar fansen. 

 -->SÅ ser man Ice-tee ta tag i i killen i brillor som värsta gay person, - No, don't go! I belive it's he is the rape man, loook how he's touching her, he is problably guilty...


          Vi tittar också på Criminal Minds som går på 5:an på typ onsadgar eller nåt. Jag älskar värkligen han killen i Criminal Minds som är värsta snillet ;)

  Så jävla hot!

nope, But it's still Cold Case

Fick just reda på att olivias ( tror att hon hette så) mamma är gravid och inte kommer att jobba så mycket, så därför så kan jag inte praoa hos henne.

Aja, kan trösta mig med att det är Cold Case på 9 klockan 20.00, as bra ;)Asså innan jag börjar plugga måste jag bara lägga upp dom här 2 videosarna
hehe, asså man kan inte hålla sig för skratt :D XD

Man kan ju inget annat än älska vintern
 
Synd bara att den är snart slut

plugga, lr läsa?...Äh, jag gör båda x)

Jag är hemma,  mådde inge bra imorse, inte heller igår kväll. Juste, Lukas kom hit igår kväll, fast jag såg ju inte mycket av honom innan han och Nicole försvann in på hennes rum. Dom varkade ha kul, för han gick inte förns runt 24 ;) fast dom spelade mest gh, för dom hade på väldigt hög volym och det värkade som nicole spöade honom, hehe. Det är vi Parsi's de ;)

Lite synd var det att jag inte gick till skolan, fast det är så klart, man kan ALDRIG chilla för mkt x) fast jag håller på att plugga just nu, men jag kan inte göra franska läxan till imorrn, för mina grejer är i skolan :S för jag hade inte räknat med att bli sjuk så alla mina grejer är i skolan, förutom Breaking Down och min kemi bok, fatta vilken jag skulle välja x) fast, jag borde egentligen plugga lite kemi...

Vaknade klockan 7 imorse och var as trött och mådde inte alls bra, så jag stannade hemma ida, en bra start på veckan, och jag kommer bli halshuggen av Lena när jag kommer tillbaka, för jag har inte lämnat in en enkät som man skulle fylla i angäende vad man tycker om skolan. Tydligen så får alla i 8:an i hela landet fylla i en sån enkät just nu, så ska dom gämföra dom med varann, typ eller nåt. Får ni göra såna?
Om ändå jag kunde ta sånna bilder.... Det kanske kan bli mitt yrke? jag älskar ju att ta foton,,,, Juste, jag kanske ska få praoa hos min brorsas kommpis mamma. hon jobbae tydligen med kamera, förut så filmade hon körslaget, fett kul :D tror inte jag reser till USA, jag för rädd :/ har inget annat val känns det som

Fb

asså jag hittade den här bilden på fb fjortisjakt och kunde inte göra nåt annat än att lägga upp den här xDvet inte vad jag ska tycka om den, ful?? gay? cool??fick riktigt många kommentarer i alla fall

Beskärd

Before:

 

After:hehe

Har gjort den x)

Australia ( The Movie)

var på bio i fredas, det var askul. Såg Australia me Emma. yeayh! Grät typ 5 gånger i filmen, den var så himla brah!

  superheta super modeller x) x) 
åkte hem till emma efteråt ;)

vet ej vem som tog denna bild..  sen kom Bh :arn över, delay-la och stoffe

Nytt Rum :D

Yeyh! eller inte helt nytt egentligen, men vi var på Ikea igår och handlade lite saker till mig:


  • Bäddsoffa
  • Gardiner
  • Golvlampa
  • Kuddar (till bäddsoffa)
Grymt snyggt tillsammans. Sen så skulle jag ha ett soffbord och en lampa i fönstret och en ny lampa i taket, men lampan i fönstret som jag ville ha fanns inte inne, den skulle komma v. 7, så då åker vill tillbaka och kollar om mitt soffbord också finns som också var slutsålt. I taket har jag inte hittat nåt snyggt än.

Så igår kväll gick all tid till att sätta ihop min soffa, som vilket gick som en dans. Sen satte vi upp mina gardiner.

Juste vi handlade lite saker till nicole också:


  • Gardiner
  • Soffbord
  • Fönster-lampa
  • Golvlampa

Sen satte vi ihop nicoles soffbord och satte upp hennes lampa och gardiner.
     Så jag var rätt så upptagen igår, sorry GG. Men eftersom jag var väldigt upptagen igår så han inte jag börja plugga på mitt Kemi prov som jag har imorrn, så måste nog börja nu. Och jobba lite annat, heh..

Trelig helg, eller kommande vecka kanske man ska säga ;)

Juste

Glömde säga att Linda är tillbaka från Australien (landet, inte filmen) nu x) 

Grattis, och tack för broshen=) 


Detta är Australien, men jag har tagit bilden från Google x)

                                                                  ^
                                                                  I
                                                                  I

Här är en karta för er,,,,uhum... lite spec. som inte vet vart Australien ligger x)

Onsdag 2009-jan-14, 16.24

Hade min första syslöjds lektion ida, men det var typ inget. Jag var i grupp ett, som fick gå tidigare, så vi gjorde ingenting, Tog 607 hem och gjorde ägg till mig och mamma ( som hade varit hemma hela veckan för att lill albert har feber, typ) som hon tyckte var gott :D Jag tror jag har hittat mitt kall, jag älskar att baka och laga mat, fett kul. Vet inte varför. Men som många vet så hatar jag hemkunskap, det är fett tråkigt, eller i alla fall när det inte har nått att göra med mat. Man bara sitter ner och lyssnar på läraren, nästan så man somnar. 

Emma ringde nyss, och avbröt i min Für el lisle, eller vafan den nu heter. Håller på att lära mig den från pianoboken som jag fick i jul klapp, det är fett lätt;) så kan jag spela ''TIme to say goodbye'' och ''my heart will go on'' så himla vacker.
      Vi snackade inte om nåt viktigt, bara hur livet leker. Juste, så fixade jag biletterna ;) balkong i mitten längst fram, heh! och tog reda på att filmen var från 11, inte 15 som Nicole hade sagt xD lyssnar just nu på Beyonce feat R.Kelly - If I were a boy. Lite annorlunda, men inget slår orginalet. Juste jag är ett fan av Sean Kingstone, asså på riktigt inte fb om det var nån som trodde det. Eller inte än i såna fall ;) jag har just upptäckt hur bra han är, och han sjunger i många brah låtar som jag inte ens visste att det var han som sjöng. ^^Jag är lite efter, jag vet. Ja har hört det av ett par stycken xD Men vad ska jag göra? jag är en liten efterbliven -95! Och DET är inte mitt fel, det är mina gener det är fel på i såna fall xD.... Nee, jag ska inte skylla på mamma och pappa för att jag sov igenom låg stadiet, hehe. Det är nog mest mitt fel. 
          Men det gick s**t bra med 40 glosorna, som sen visade sig vara typ 43. aja, jag kunde alla på förhöret ida, de kan inte gå dålight på spanska provet nu när jag har sa bra resultat på läxorna, natur begåvning xD när jag väl lägger manken till går det brah, men om jag inte gör läxorna så får jag g, hehe. Nu J***AR! SKA JAG FÅ MVG I SPANSKA!! och så klart i de andra ämnen, fast det kommer nog inte hända att jag får alla mvg, jag kommer nog få vg i idrott, och i no ämnerna, ähum... där får vi se hur det går. Men jag ska få mvg i mina språk, för det är de som jag gör bäst;) 

Nu ska jag baka lite i mitt nya förkläde som jag fick av min moster i födelsedags present, som var min gammel-farmors förkläde, själv tycker jag att den är as snygg, fast jag är innerst inne lite gammalmodig. Juste, jag ska prova ett nytt recept från en bok jag fick i jul klapp;) Brownies! Nu ni mentors gruppen, nu får ni se upp, för Petra är på krigsstigen! Hon har redan börjat med recepten... äh, skojar bah, men jag ska testa ett nytt recept x)

See Ya!

Dräggel dräggel... ( tänk bort henne )


Måndag 2009-jan-12, 17.50

Har varit hemma ett tag nu. Har nyligen ätit ägg och flingor ed mjölk, vilket jag inte egentligen borde ha gjort, för jag är ju LAKTOSINTOLERANT!! för ni som fattar vad jag menar. Var i skolan ida', vilket inte var så konstigt heller. hade engelska redovisning. Det gick jätte brah :D. Jag var tillsammans med Nils och Jacob. Jacob var min ¨son¨ och Nils var rådgivare. Det var jätte kul tyckte jag. Och hela klassen skrattade och jag höll på att kissa på mig xD. Ska ha matte redovisning imorrn, vilket kommer definitivt inte bli lika kul. eftersom det är så himla seriöst, då är inget kul, eller jo, bild är kul om man är fett serre, som ida på bilden. Näst sista lektionen, så hade man 5 min på sig att måla av den som ar framför, sen skulle man själv sitta modell åt den andra, dom blev fett bra :D bilderna asså! de va kul. 

Firade min födelsedag i lördags, och var ute på stan och kollade på jackor åt mig på söndagen. Pappa hade köpt två fjällräven åt mig på extra pris, så skulle jag se vilken färg och storlek jag ville ha.  Men jag var inte så säker på om jag ville ens ha fjällräven. Asså dom såg inte så dåliga ut, men jag ville se på andra jackor innan jag bestämde mig. Tittade på Boomerang, där hittade jag en snygg grön jacka. Sen var vi inne på nån annan affär, glömt vad den heter, men där så hittade vi lite andra, en 66 med snygg päls där bak, dock vet ej om den var riktig. Den kostade 400kr, röd. Den var från isalnd, men fanns ej i S, så då skulle vi ringa om vi ville ha den så skulle dom beställa en ny till mig. Men jag vet inte än vilken jacka jag ska ha. Från början ville jag ha Canada Goose, men den kostar 600kr, fast enligt nicole så kostare dom snygga 700 kr. Och jag vet inte om en jacka är värd det... Är det de? 700 kr är rätt så  mycket... Kanske ska ta 66 jackan i alla fall. Den påminde lite om en Canada Goose jacka. hmm... Svårt beslut. 

Har So läxa till imorrn, håller på med gudar just nu, Tor, Oden, Frej etc. ska skriva lite om varje. BORING! Ska göra första matte kap. också, sen så måste jag plugga spanska, har 40 glosor till på onsdag. 

Nicole - Asså, Petra. Det där är ingenting! 
Lätt för henne att säga som går i 2:an, jag menar hon har ju stått ut med det i 3 åt typ. Det är helt nytt för mig. Jag menar, jag kommer ihåg när nicole gick i 8:an, då tyckte hon det var skit jobbigt, och nu säger hon att jag är dålig om jag inte klarar av det. HAH! ska hon säga I:-)

längsta da'n i skolan är i alla fall av klarad, hehe... Nu blir dagarna bara kortare och kortare. 

Juste Emma, vi skulle väl se på Australia på lördag? hoppas jag i alla fall ;) måste boka bilj -- . -- vi hörs Î Î
                                                                                                                                                                                           

                                                  <3<3 <3                       <3 <3<3 
                                            <3               <3                <3                <3
                                      <3                        <3          <3                        <3
                                   <3                              <3    <3                              <3
                                  <3                                    <3                                   <3
                                  <3                                                                            <3
                                   <3                                                                          <3
                                     <3                                                                      <3
                                       <3                                                                  <3
                                          <3                                                            <3
                                             <3                                                      <3
                                                  <3                                            <3
                                                       <3                                  <3
                                                             <3                      <3 
                                                                  <3           <3
                                                                          <3

Kommer

Det kommer fler nån annan da'. Puss

Bilder

 

tillbaka till skolan (08-jan-2009, 21.24)

Då var det dax igen. Så ska man tillbaka till det guds förgätna hellvetet. Nee, så farligt var det ändå inte, tycker inte jag i alla fall. Och så fick vi sluta 40 min tidigare typ, om inte mer xp Men det var väldigt chill ida, vi snackade mest på lektionerna, och så var det repition. Super lätt :p Katrin gick just. Vi har haft det kul ida ;) lagt pussel, hehe. Men vi blev aldrig klara, det var, 500 bitar, och det är helt omöjligt ( för mig i alla fall) att lägga ett sådant pussel på en kväll. 

men nu så har jag börjat läsa Breaking Dawn :D gav upp, blev för nyfiken på vad som kommer att hända. hehe, men jag ska inte avslöja nåt . hehe. Men jag ska lägga mig nu typ. Vill hinna läsa så mycket som möjligt Xp, plus att jag sov inget i natt.
SES!:*


Grattis Fisken, du är 14 år. Glömde att du fyllde år igår ^^. Men jag fyller år på LÖRDAAAAG!! GAAH! Take that your sick bastard! XP

Grattis Emma till nyheterna, och tack i för väg för presenten xD

Puzzz<3

EDWARD!!

asså han är dödligt snygg, det måste ni ändå ge till honom. Han borde få nåt pris för det eller nåt xD


Ed

Jag vill inte vara taskig mot dom som inte har läst böckerna än, så jag tänker här med inte avslöja något viktigt om vad som händer. 


I:-)        - Som Snygg-Erre skulle ha sagt det xD

NEJ! inte Breaking Dawn...

Nu har Emma gått, eller det gjorde hon för ett tag sen, men jag fastnade framför Tv:n, vilket inte är så ovanligt för mig. Jag läser Twilight för tillfället, fast jag har egentligen redan läst dom tre första, Twilight, New Moon och Eclipse, men jag vill inte läsa Breaking Dawn. Asså alla ni som inte läser eller ens tycker om Twilight tycker säkert att jag låter helt patetisk. Hehe, men böckerna är så fängslande... Och jag vill inte läsa sista boken för att då har jag inget kvar att läsa. Då finns det inga fler från den Serien kvar. Men jag har hört att Stephenie Meyer håller på (eller till och med är klar bara att den inte har kommit ut än) att skriva en till bok, Twilight fast ur Edwards synvinkel. Alla vet ju att ( eller de flesta ) Twilights serien är skriven ur Isabella Swan's synvinkel, men nu ska det alltså komma ut en ny! 

Jag lovar att det var så ( dikterar Nicole ) hon ( Stephenie ) tänkte,   - WOW! alla verkligen älskar Edward Cullen, då måste jag skriva en till bok, TWILIGHT! ur Edwards synvinkel så kommer den bli en bäst säljare!

Jag lovar att alla kommer bli jätte besvikna på den boken, för alltid när man gör uppföljare bara så där så blir dom oftast inte lika bra som orginalet. Ta't ex. Lejonkungen 2, det är bara en skandal att det är in Disney film. Samma sak  gäller Cinderella 2,3, Asså vad tänker dom på där i USA?! att göra uppföljare på Classics är bara FEL!! 

Åter till varför jag började skriva om Twilight i det här inlägget, egentligen är det inte såå konstigt, för det är typ det ända jag snackar om nu för tiden. Men det var nåt speciellt jag ville lätta från mitt lilla hjärta. Jag har ju som sagt läst alla böcker förutom en, Breaking Dawn, men nu känner jag mig fett deppig att det faktiskt tar slut(!). Det är så sorgligt,  jag vill inte sluta läsa dom böckerna.. Dom är för bra. Vet inte hur jag ska beskriva, det känns som om jag skulle kunna sitta och gråta i timmar bara för att en ynka serie tar slut, det låter väldigt, öhum,,, annorlunda, ja vet. Men jag kunde beskriva det på nåt bättre sett...


Nicole kom hem alldeles nyss. Och jag har ingen lust att sova. Såg på Scrubs nyss, det är sjukt kul. 

NEj, nu ska jag och joina Nicole i köket. Thah!

BTW, jag är 14 om 4 dagar ;) 
Och Båda är mina tur-nr ^^

5 dagar kvar
Nytt Tema;) snyggt va? tycker jag i alla fall, hehe. Är med Emma nu så jag ska inte skriva värsta långa inlägget, för då kommer jag bara tråka ut henne. Men jag hittade en till sån där bra bild från den braiga hemsidan med alla bilder, hehe. Juste jag fyller år om 5 dagar, de visste ni inte va? kom på att jag hade skrivit fel på min ''Om The Pêche¨ jag är visst fjorton vårar, och fjorton vintrar, blir snart femton vårar, bäst jag ändrar på det sen. 

SES! :*


           -För bra... 
              
                                  
2009!!

WOOOHOOO!! Nu är det 09, kan inte fatta det, Det är ett nytt åt, börja om på nytt, hehe. Gick och la mig klockan 5 igår natt, eller ska jag säga tidigt imorse;) vaknade ungefär klockan 2 imorse. Jag firade Ny år hos Katrin i år, till skillnad från andra ny år, då jag har varit med GG. Men det var kul hos Katrin ;D Drack lite champagne, asså alkohol fri snackar vi nu xD

Pratar med Emma just nu ;) Pratar om ny år och Twilight xD

Har just sett klart Twilight för tredje gången i hela mitt liv.... Aaaaaahhh.....Jag älskar dom här två låtarna, Speciellt The Flightless Bird, Jag gråter nästan varje gång jag hör den, vet inte om det beror på om den är så fin eller att det är för att den är med i Twilight när Bella och Edward are dancing slow dance... all alone...
SO ROMANTIC!!!!!

RSS 2.0