3 dagar!

Heej

har inte så mycket att säga, och jag har inte så många som läser min blogg, den är väl inte så intressant som jag trodde den skulle vara, men jag vet några som är intressanta, checka in mina länkar. Fixade dom ida'.

På min blogg räknar jag ner alla dagar kvar till Höstlovet, jag längtar värkligen, lägga sig sent, vakna sent. Det är rena drömmern... Tänk om hela livet skulle vara så, rena himmelriket. Fast man måste ju så klart jobba eller skaffa pengar på något annat sätt... Ni förstår säkert.

Åååhh, måste börja med min So upptäckare, har inte börjat än, mitt konto i skolan funkar inte, eller okej det funkar men det är bara korkade jag som inte kommer ihåg mitt lösenord. Jag KAN värkligen inte byta lösenord, då glömmer jag det, jag måste ha det som jag har nu. Fast det är väl bara ja som är såå slarvig.

Ida hände inget speciellt, jag och Katrin fortsatte med våran vinklek i matsalen, vi är värkligen lättroade. Som jag och Linda som stängde dörren i några 7:ors ansikten, fast det var inte så faligt som det låter, men det var jävligt kul. Juste jag har en till blogg, eller det är inte min, det är min polares, Lars Depp, eller han heter inte så, men han går under det namnet, jag brukar sitta och skriva med honom på hans blogg. Åter igen, den finns bland mina länkar.

Juste jag skulle egentligen skriva So och plugga idrott, vi har test i det imorgon. har inte börjat med någon av dom, kanske borde börja snart...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0